Så meget scorer KIF-stjernerne

Der bliver brugt i omegnen af et tocifret millionbeløb på stjernerne på 'Hele Danmarks Håndboldhold'

Det er ikke helt gratis at have Boldsen, Jørgensen og co. på holdet (Foto: Jan Sommer)
Det er ikke helt gratis at have Boldsen, Jørgensen og co. på holdet (Foto: Jan Sommer)

Kasper Hvidt & co. har haft travlt og været dygtige til at tromme sponsorer sammen de seneste dage, og det er sandt for dyden også nødvendigt med en pæn håndfuld millioner, hvis Kasper Hvidt, Lars Jørgensen og Joachim Boldsen bare skal samle sammen til den løn, trioen hidtil har hævet ved Kaos-Jespers kasse hver den første.

Kilder i markedet vurderer, at trioen til sammen har hævet et sted mellem seks og otte mio. kroner i løn i AG København. Lægger man oven i Kim Andersson, der i THW Kiel har hævet mellem 20.000 og 25.000 euro netto (!) hver måned, tegner der sig et billede af en kvartet, der må formodes at cashe cirka 10 millioner kroner i løn om året til sammen.

Se mere:

Se også: KIF København er en realitet

Så de 15 millioner kroner, der var målet for københavner-sponsorerne, rækker altså i givet fald til halvanden sæson.

Lars Jørgensen blev lokket hjem til AG København allerede i 1. division og fik som tak for tjenesten to millioner kroner i årsløn for at træne og spille ude på Vestegnen.

Da Joachim Boldsen i sin tid luftede planer om at vende hjem fra FC Barcelona, blev han udbudt på markedet til en løn på 5,1 millioner kroner for tre sæsoner – altså 1,7 millioner kroner i snit pr. sæson.

Læs mere:

Se også: Fans er skeptiske over KIF København

Jesper Nielsen og AG København måtte med garanti hente flere kroner op af sækken for at få Traktorens signatur på kontrakten.

Kasper Hvidt hæver en løn omkring de to millioner kroner.

To fælles-træninger
Kim Andersson er et kapitel for sig. Med en netto-årsløn på ca. 1,8 millioner kroner i Kiel skal der immervæk en sjat til at matche den hyre, når først det danske skattevæsen har været inde over.

Svenskeren har valgt at købe hus i Ystad, selv om en adresse i Danmark formentlig ville have sikret ham en omgang på forskerordningen.

Men det kan vel løses med en lejlighed i København. Eller Nr. Bjert.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det meningen, at den kombinerede KIF København-trup skal træne én gang om ugen i København, én gang om ugen i Kolding – og resten af tiden skal de fire 'københavnere' passe den daglige dont behageligt tæt på bopælene i hovedstaden, mens jyderne knokler videre ude i Vonsild.

Læs også:

Se også: Boldsen: Vores navn og rygte på spil

Hvordan træner Peter Bredsdorff skal styre de løjer, flagrer fortsat i det uvisse.

I det mindste er det rutinerede folk, der kender gamet fra adskillige sæsoner, han skal håndtere i det daglige.

Lasse Boesen fylder 33 om en måned, Bo Spellerberg er 33, Kasper Hvidt og kroaten Venio Losert er begge 36, Joachim Boldsen og Lars Jørgensen er begge 34, mens fløjraketten Boris Schnuchel har passeret 37. Kim Andersson er en ren årsunge, der først runder de 30 på tirsdag, når det ny hold – formentlig – præsenteres i kamp mod HSV Hamburg.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen