Boldsen: Vores navn og rygte på spil

KIF København-projektet er noget helt specielt for de involverede spillere

En helt speciel følelse for Boldsen (Foto: Jakob Jørgensen)
En helt speciel følelse for Boldsen (Foto: Jakob Jørgensen)

Joachim Boldsen, Kasper Hvidt og Lars Jørgensen har med Boldsens ord været til flere møder, end de nogensinde har prøvet før. Men deres projekt lykkedes.

Samarbejdet mellem de tre spillere, KIF Kolding og sponsornetværket fra hedengangne AG København er resulteret i den ’nye’ klub KIF København, der skal spille såvel i Kolding som i Brøndby. Og det er Boldsen stolt af.

Se mere:

Se også: KIF København er en realitet

- Denne gang er det noget helt specielt. Det er noget, vi har været med til, noget vi har kæmpet for at få op at stå. Og det er noget, der betyder mere end at spille for en hvilken som helst klub, sagde Joachim Boldsen sent fredag aften til TV 2 News og fortsatte:

- Vi har vores navn og ry på spil for at få det til at fungere. Det lykkedes heldigvis i sidste ende, og det er vi meget begejstrede for, sagde forsvarskæmpen.

Også KIF-direktør Jens Boesen var glad for spillernes indsats i projektet.

Se mere:

Se også: KIF håber på svensk superstjerne

- Det er fantastisk, at det kan ske på så kort tid. Det har kun kunnet ske med en helt enestående indsats fra de implicerede parter, og her tænker jeg ikke mindst på de tre spillere, der har sat deres navn og rygte og ære på spil for det her projekt.

- Det skal de have stor ros for - sammen med en masse mennesker, der virkelig har kæmpet for, at det her skulle blive etableret, fordi de i AG København har opnået noget helt unikt, og det vil de nødig undvære, siger Jens Boesen til TV 2 News.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen