Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

KIF: Overtagelse af AGK er urealistisk

Håndboldklubben KIF's direktør kalder det urealistisk at overtage resterne fra det konkursramte AG København

Kolding flytter ikke til Sjælland (Foto: Thomas Lekfeldt)
Kolding flytter ikke til Sjælland (Foto: Thomas Lekfeldt)

Som Ekstra Bladet har skrevet om de seneste dage, så er der gang i forhandlinger mellem håndboldklubben Kolding IF og AG Københavns tidligere sponsorer om et muligt samarbejde. Hvis en aftale kommer i stand, er det meningen, at mange af den jyske klubs kampe skal spilles i København.

Men i dagens udgave af Jyllands Posten afviser Koldings direktør igen, at en klub som Kolding IF kan blive en del af resterne fra AG København.

Se mere:

Se også: AGK-spiller fortsætter i Kolding

- Det er urealistisk. Det virker ærligt talt totalt urealistisk på mig. Det er helt tosset, at mit hold skal spille halvdelen af sine kampe i København, siger Jens Boesen til Jyllands-Posten.

Sidst i juli lukkede selskabet bag AG København, efter at først ejer Jesper Nielsen havde meldt sin afgang fra klubben og siden direktør Søren Colding.

Det efterlod flere topspillere uden arbejde - blandt andre Mikkel Hansen, Joachim Boldsen og Kasper Hvidt - og siden har der været uvished om deres fremtid. Jens Boesen har siden været i kontakt med flere af spillernes agenter.

Se også:

Se også: Vild udvikling: Kolding vil hente halvt AGK-hold

- Ja, selvfølgelig. De har ringet og spurgt, om jeg har et job til deres spillere. Jeg har sagt det til dem, som jeg siger til dig nu. Jeg har ingen penge. Skal der komme nogen til Kolding og spille håndbold, så er det da muligt, men de får ikke penge for det, siger Boesen.

Nogle spillere er dog kommet videre fra AGK. Henrik Toft Hansen er skiftet til Bjerringbro-Silkeborg, mens talentet Mads Larsen er røget til Aalborg DH.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen