Skuffet Lars J.: Kasi er god nok

Forsvarsklippen Lars Jørgensen støtter solidt op om Jesper ‘Kasi’ Nielsen, selv om AGK’s økonomiske kollaps har gjort ham arbejdsløs

Lars Jørgensen på vej hjem fra den afbrudte træningslejr på Fuerteventura. (Foto: Anthon Unger)
Lars Jørgensen på vej hjem fra den afbrudte træningslejr på Fuerteventura. (Foto: Anthon Unger)

FUERTEVENTURA (ekstrabladet.dk): 34-årige Lars Jørgensen havde ikke meget at smile over, da ekstrabladet.dk onsdag aften mødte ham i lufthavnen i Fuerteventura.

AG Københavns træningslejr, der skulle forberede dem til den nye sæson, blev i stedet til et fængsel, da de tirsdag fik at vide, at klubben var gået konkurs, og de nu var arbejdsløse.

Sammen med kærester, koner og børn sad de fast i resortet Playitas, og kunne ikke komme hjem og få overblik over situationen før onsdag nat.

Læs også:

Se også: DHF: Døren lukket for nyt AGK

Det eneste de vidste med sikkerhed, da de forlod De kanariske øer var, at klubben på ingen måde står til at redde. Heller ikke med en helt ny ejerstruktur. Der er intet at stille op.

- Jeg er meget overrasket over udviklingen, det må jeg sige, lød det fra Lars Jørgensen, da han kørte familiens kufferter mod check in-køen.

Han er nu arbejdsløs i en alder af 34 år. Og han skal forsøge at finde en ny klub på et tidspunkt, hvor alle klubber har købt spillere, og dermed brugt deres budgetter for denne gang.

Læs også:

Se også: Steinar Ege overvejer karrierestop

Alligevel er han ikke en bitter mand. Og han har intet ondt at sige om Jesper ‘Kasi’ Nielsen, som byggede det hele op og var årsagen til, at det hele brasede sammen igen, da hans og klubbens økonomi røg i kloakken.

- Han har bevist sin berettigelse i dansk håndbold, lød det kontant fra forsvareren, som flere gange er blevet kaldt verdens bedste forsvarsspiller.

Nu har han måske spillet sin sidste håndboldkamp som professionel.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen