Officielt: AGK konkurs - med en million på kontoen

AGK's direktør, Jesper Kasi Nielsens søster, fortæller at AG København har udbetalt løn til alle og har en million på kontoen. Men klubben er nu officielt konkurs

Jesper Nielsen med sin søster Annette, der i ganske kort tid var direktør for AG København. (Foto: Ernst van Norde)
Jesper Nielsen med sin søster Annette, der i ganske kort tid var direktør for AG København. (Foto: Ernst van Norde)

I går erklærede AG København sig selv konkurs, og i dag har klubben anført af Jesper 'Kasi' Nielsens søster Annette Nielsen netop fortalt, at klubben faktisk har én million kroner på kontoen. Og det efter alle ansatte fik deres løn i går.

I dag var der nemlig møde i Sø- og Handelsretten, hvor klubbens konkurs blev afsagt. I den forbindelse blev Annette Bedt om at redegøre for, hvilke aktiver, der er i klubben. Og i følge klubbens adm. direktør siden mandag står der én million kroner på en konto hos Nykredit i Glostrup. Mandag overtog Annette Nielsen direktørstolen efter Søren Colding, som hun bor sammen med. Over for Sø- og Handelsretten sagde hun, at hun ikke har været en del af den daglige ledelse i klubben, men at hun har været med i bestyrelsen.

Annette Nielsen blev af retten spurgt, om hun under strafansvar kunne sige, at hun ikke kender til andre kontantbeløb, hvortil hun svarede

- Som sagt har jeg ikke været en del af den daglige ledelse.

Se også: AGK-talent på ferieøen: Sidste dag med kliken

Foruden millionen, der står i Glostrup, er klubben desuden indehavere af syv ferielejligheder i Tyrkiet, fortalte Annette Nielsen. Af klubbens regnskab fremgår det da også, at der er sket en forudbetalig for ejendomme på 3,5 mio. kr.

Desuden fortalte hun, at klubben er i besiddelse af omkring 40 leasingbiler, hvoraf 20 er tilknyttet den sportslige afdeling, og 20 er tilknyttet administrationen.

Se også: Rig Paris-klub jagter Mikkel Hansen <b>Læs også: Rig Paris-klub jagter Mikkel Hansen</b>

Annette Nielsen blev desuden spurgt, om der er nogle, som skylder klubben penge.

- Der er nogle sponsorer, der vel skylder et par hundrede tusind fra sidste sæson, hvor ydelsen til dem er givet, svarede hun.

Derudover oplyste hun, at der 15 arbejdsstationer i klubbens lokaler, et køleskab og en opvaskemaskine. Hun regnede dog ikke med, at det havde en egentlig værdi.

I går kunne Ekstra Bladet som det første medie fortælle, at klubben selv havde været i Sø- og Handelsretten og indgive konkursbegæringen. Begæringen kommer efter tre uger i orkanens øje.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen