Knust Kasi-Jesper: Eventyret er slut

AG Københavns ejer Jesper Nielsen beklager lukningen i en længere besked på klubbens hjemmeside

Det er med den dybeste beklagelse, at vi efter at have arbejdet på at finde en ny ejer eller ejerkreds, og faktisk har været meget tæt på en løsning, nu må tage dette skridt, skriver Jesper Nielsen på klubbens hjemmeside. (Foto: Ernst van Norde)
Det er med den dybeste beklagelse, at vi efter at have arbejdet på at finde en ny ejer eller ejerkreds, og faktisk har været meget tæt på en løsning, nu må tage dette skridt, skriver Jesper Nielsen på klubbens hjemmeside. (Foto: Ernst van Norde)

Netop nu fra AG Københavns hjemmeside:

Under rubrikken 'AGK eventyret er slut' beklager Jesper 'Kasi' Nielsen AG Københavns fallit, som betyder, at alle klubbens ansatte er arbejdsløse fra dags dato samt at selskabet er gået i betalingsstandsning.

- Det er med den dybeste beklagelse, at vi efter at have arbejdet på at finde en ny ejer eller ejerkreds, og faktisk har været meget tæt på en løsning, nu må tage dette skridt. Det ville kræve, at vi fortsat var involveret på et niveau, vi desværre ikke længere ser som en mulighed, skriver Jesper Nielsen.

Læs også:

Se også: AGK er gået konkurs

- Vi har fået ekstremt mange positive henvendelser fra sponsorer, mindre investorer og langt de fleste samarbejdspartnere, men vi kan desværre også konstatere, at der ikke er nogen, der ønsker eller er i stand til at overtage forretningen. Vi har kæmpet hårdt, men må for første gang erkende, at noget faktisk er umuligt, skriver han.

Det er unægteligt nye toner fra den tidligere klubejer, som beskyldte Ekstra Bladets artikler om klubbens og hans egen økonomi som ren hetz, da han for nylig trak sig som bestyrelsesformand.

Læs også:

Se også: Kasper Hvidt raser over Ekstra Bladet

Læs også:

Se også: Kasi-Jesper trækker sig fra AGK

Skamroser sig selv
Jesper 'Kasi' Nielsen fortsætter pressemeddelelsen med skamrose sig selv og klubbens medarbejdere for de resultater, de opnåede med AGK.

- Det har været nogle forrygende år med nogle resultater og en indstilling til sporten og produktet på og uden for banen, som allerede nu har været en game changer i dansk sport. Primært grundet en række medarbejdere med visioner og en enorm arbejdsindsats for at skabe det ultimative produkt, og grundet en stor gruppe samarbejdspartnere, der har været med til at skabe et helt unikt netværk.

Læs også:

Se også: AGK-spillere: Nu har vi fået løn

- Vi har slået verdensrekorder, skabt oplevelser, opnået et tocifret antal tv-seere og en eksponering, kun få andre kan matche. Vi har formået at fylde arenaerne alle steder vi er kommet frem, vi har mødt op med holdet og vi har skabt en historisk stærk dansk håndboldhjemmebane. Tusindvis af spisende gæster, mere end 20.000 venner på facebook, små 200 venskabsklubber og et merchandisesalg, der slår alle hidtidige rekorder for håndboldklubber.

- På få år har vi skabt Skandinaviens største håndboldklub og en af de største sportsforretninger målt på alle sportslige og kommercielle parametre.

Læs også:

Se også: Storsponsor: AGK er historie

- AG København opnået utroligt meget og familien takker for 7 forrygende år sammen med alle de, der har været en del af AG København undervejs. Spillere, ledere, frivillige, moderklubberne, ansatte, partnere, fans, AGK Support og alle, der har villet os det bedste.

- Vi vil gerne give alle en enorm tak for oplevelserne, samarbejdet og indsatsen!, slutter Kasi-Jesper'

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen