Nordsjælland vil have Boldsen

Også Mads Mensah Larsen er på ønskelisten hos Nordsjælland, hvis klubben kan finde penge til de arbejdsløse AG København-spillere

Joachim Boldsen har tidligere til Ekstra Bladet sagt, at han voervejer stop, hvis AGK skulle gå konkurs. Men har er på ønskelisten i Nordsjælland Håndbold, så måske fortsætter han aktivkarrieren. (Foto: Ernst van Norde)
Joachim Boldsen har tidligere til Ekstra Bladet sagt, at han voervejer stop, hvis AGK skulle gå konkurs. Men har er på ønskelisten i Nordsjælland Håndbold, så måske fortsætter han aktivkarrieren. (Foto: Ernst van Norde)

En af de unge og en af de gamle er på ønskelisten i Nordsjælland Håndbold, efter at dagens nyhed om AG Københavns konkurs sandsynligvis har sendt et dusin stærke spillere ud i arbejdsløshed.

Den unge er Mads Mensah Larsen, den 'gamle' er Joachim Boldsen - og begge har tidligere kastet deres håndbolde i Nordsjælland.

- I Nordsjælland har vi egentlig brugt vores budget, og vi har vores spillertrup på plads. Men så må vi jo se på de muligheder, der er. Vi skal ud og finde nogle penge, hvis vi vil forsøge at hente nogle af spillerne til klubben. Men som vi ser det, er der jo også et ledigt sponsormarked nu, så det vil vi forsøge at finde penge til, siger Nordsjælland Håndbolds direktør Hans Henrik Mortensen til ekstrabladet.dk og fortsætter:

Læs også:

Se også: Ikke råd til AGK-spillere

- Vi har den holdning, at vi skal have pengene i lommen, før vi bruger dem. Vi har en 'røvkedelig økonomimand som revisor', understreger Hans Henrik Mortensen.

Snart 21-årige Mads Mensah Larsen regnes som et af Danmarks største talenter på venstre back, og den tidligere FIF-spiller var i forrige sæson udlejet fra AGK til Nordsjælland.

- Vi har slet ikke drøftet det med den sportslige ledelse, men det kunne da være fantastisk at få Mads Larsen tilbage. Han var virkelig en god mand, da han var her. Og så er der jo også en ældre, lokal herre, som vi da godt kunne tænke os.

- Altså Joachim Boldsen?

- Ja. De to ville vi da gerne kunne finde penge til, siger Hans Henrik Mortensen til ekstrabladet.dk.

34-årige Joachim Boldsen er vokset op med håndbold i barndomsklubben Helsingør, inden ambitioner tidligt drev ham til GOG og videre til Grosswallstadt, Ajax/Farum, Flensburg-Handewitt, AaB, Barcelona og senest AG København.

1 af 2 Mads Mensah Larsen er med AG København på træningslejr på Fuerteventura i disse dage. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
2 af 2 Joachim Boldsen har tidligere til Ekstra Bladet sagt, at han voervejer stop, hvis AGK skulle gå konkurs. Men har er på ønskelisten i Nordsjælland Håndbold, så måske fortsætter han aktivkarrieren. (Foto: Ernst van Norde)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen