AGK: Ja, Colding skrider

AG København bekræfter, at Søren Colding er fortid i klubben. Organisationen trimmes lyder det i meddelelse

Så er der endnu en tom stol i AG København (Foto: Polfoto)
Så er der endnu en tom stol i AG København (Foto: Polfoto)

AG København bekræfter nu officielt, at klubbens adm. direktør, Søren Colding, er fortid i klubben. Hvorvidt det er Søren Colding selv, der har valgt at opsige sin stilling, eller om han er blevet sparket ud af Jesper 'Kasi' Nielsen og hans familie, står dog fortsat uklar. Og meddelelsen hjælper ikke med til at finde svaret:

'I bestræbelserne på at finde en permanent løsning for fremtidens AG København trimmes organisationen nu således, at Søren Colding fratræder sin stilling som administrerende direktør,' lyder det på AG Københavns hjemmeside.

Desuden oplyses, at Kasi Jesper og hans familie arbejder på at finde en løsning for klubben.

'Ejerkredsen - Familien Nielsen - arbejder fortsat på højtryk for at finde en permanent løsning for selskabet,' lyder det således.

Indtil videre er Kasi-Jespers søster, Annette Nielsen, sat ind som direktør.

Søren Coldings exit kommer efter længere tids voldsom uro i klubben, som blandt andet skyldes både storaktionær Jesper Nielsens akutte lommesmerter samt klubbens egne økonomiske udfordringer.

Direktørens bratte farvel til klubben sker kun en dag før spillere og ansatte skulle have udbetalt deres løn i morgen, hvilket der er stor usikkerhed om, hvorvidt det sker.

Klubkassen er nemlig ved at være tom, mens mange af sponsorerne tøver med at skyde penge i klubben af frygt for fremtiden.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Søren Colding.

Der har gennem den senere tid været et meget anstrengt forhold mellem Søren Colding og flere spillere i AG København, der har forsøgt at afkræve svar fra direktøren, om klubbens økonomiske situation.

Flere af spillerne havde sågar været yderst tvivlende over for at tage med på klubbens årlige træningslejr på Fuerteventura, der er en del af De Canariske Øer.

Nu kan det så meget vel være, at spillerne selv må betale for hjemturen, som sandsynligvis allerede finder sted i dag eller i morgen.

Også på AGK’s hovedkontor herhjemme, er de ansatte i tvivl om, hvorvidt de får deres løn i morgen, og flere af dem Ekstra Bladet har været i kontakt med har luftet muligheden for at indgive en konkursbegæring.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen