Formand: 'Vi er til grin'

Rødovre HK's formand er forbløffet over Dansk Håndbold Forbunds uheldige ageren den forgangne uge

Rødovre HK spiller næste sæson i 2. division, selvom DHF lovede dem pladsen i 1. division nogle dage. (Foto: Rødovre HK)
Rødovre HK spiller næste sæson i 2. division, selvom DHF lovede dem pladsen i 1. division nogle dage. (Foto: Rødovre HK)

Den ene dag får man tilbudt en plads i landets næstbedste håndboldrække.

Den næste er pladsen taget fra én igen.

Sådan har Rødovre Håndboldklub oplevet tilværelsen de seneste dage.

Torsdag tog Dansk Håndbold Forbunds turneringsansvarlige kontakt og tilbød det storkøbenhavnske damehold en plads, da IF Stjernen havde takket nej.

Det skyndte man sig selvsagt at takke ja til. Det blev siden meldt ud fra klubben til spillere, kommune og sponsorer ikke mindst, at man nu pludselig skulle spille i 1. division.

Brandærgerlige
Mandag morgen var der så nye bulletiner fra DHF, der beklagede meget og erkendte, at man havde begået en fejl. Det var Vendsyssel, der skulle have pladsen.

- Der er begået en fejl og det må vi så leve med. Men vi er da brandærgerlige over det. For vi stolede på, at det var rigtigt, hvad DHF fortalte os, siger formand Michael Eriksen til ekstrabladet.dk.

Se også: Morten Stig: Pinligt og uacceptabelt

Han var selv i Østrig, da nyheden indløb. Han skyndte sig dog at sætte en masse mennesker i sving hjemme.

- Tiden er jo knap på dette tidspunkt. Så lang tid er der heller ikke til sæsonstart. Og det er ingen hemmelighed, at flere spillere har forladt os, siger han og henviser til, at man ville forsøge at lokke nogle nye til. Men det blev aldrig til noget.

Gjort til grin
- Vi er forundrede over, at man i DHF ikke har mere styr på tingene. Vi er godt nok en klub der drives på amatørbasis, men vi forventer alligevel en professionel ageren fra vores hovedforbund. Vi tager selvfølgelig en henvendelse for gode varer, når det kommer fra Dansk Håndbold Forbunds turneringsansvarlige, og føler os gjort til grin, fordi vi har stolet på den oprindelige henvendelse, skriver han på klubbens hjemmeside.

Det er ikke første gang, Rødovre HK føler sig snydt af DHF. Tidligere følte man sig snydt, da forbundet ikke tilbød dem en plads i kvalifikationsspillet til netop 1. division, da AGF trak sig.

Her protesterede Rødovre, hvilket appeludvalget i DHF afviste. Det stoppede dog ikke københavnerne, der har bedt Danmarks Idræts Forbunds appeludvalg om at behandle sagen. Her forventes der en afgørelse sidst på måneden.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen