Kasi-Jesper trækker sig fra AGK

Jesper 'Kasi' Nielsen trækker med omgående virkning som bestyrelsesformand for AG København og sætter sin ejerandel i håndboldklubben til salg

Jesper Nielsen skyder skylden for sin opsigelse på pressen. (Foto: Ernst Van Norde)
Jesper Nielsen skyder skylden for sin opsigelse på pressen. (Foto: Ernst Van Norde)

AG København har netop lagt følgende pressemeddelelse på sin hjemmeside:

'Jesper Nielsen trækker sig med omgående virkning efter 7 år som bestyrelsesformand for AG København. Samtidig sættes familien Nielsens ejerandel af AG København til salg.

Jesper Nielsen udtaler:

- Det har været en fantastisk rejse at føre sin barndomsklub fra serie 1 til Final4. Jeg er stolt over at have været med til at sætte nye standarder for, hvordan dansk topsport kan opleves og over at vi på rekordtid har skabt et af Danmarks største og bedste partnernetværk. Jeg har hver dag glædet mig over et utroligt givende samarbejde med ansatte, frivillige, håndboldkammerater og alle andre, der har været en del af det. Nu vil andre tage over.

Læs også:

TV: Poul Madsen til Kasi-Jesper: Tør øjnene og kom videre

- Den negative opmærksomhed omkring min person i et enkelt medie er eskaleret løbende over de seneste fem år og er nu nået et punkt, hvor det for alvor går ud over min familie, som er kraftigt påvirket af de meget personlige og følelsesbetonede angreb. Samtidig påvirker den løbende kampagne nu AG Københavns fremtidige forretningsmuligheder negativt og jeg ser desværre ingen anden mulighed end at trække mig som bestyrelsesformand og på sigt som ejer af AG København.

Læs også:

Tør øjnene, Kasi-dreng!

- Familien har tilbragt de seneste dage sammen og har vendt og drejet situationen. Vi har diskuteret mange alternativer til langt ud på natten, men når hver gang til den konklusion, at selvom vi elsker AG København, kan det ikke opveje de negative konsekvenser for familien. Andre vil tage over, men vi vil fortsat følge klubben tæt.

- De konstante negative omtaler af min person påvirker AG Københavns muligheder og skal AGK udfolde hele potentialet som verdens bedste håndboldhold, kan min person og de sværere arbejdsvilkår for klubben, ikke stå i vejen.

- Jeg føler, at jeg og familien har bidraget med rigtig meget positivt til dansk sport og erhvervsliv: Masser af danske arbejdspladser i Pandora, i KasiGroup og i AG København. Vi har altid været rundhåndet over for vores omverden og vi har investeret masser af penge i, at Danmark nu har et fremragende håndboldhold med en række helt fantastiske spillere og mennesker, der for første gang nogensinde kan vinde Champions League til Danmark.

Læs også:

Nu mister Kasi-Jesper huset

- I AG København har vi via knaldhårdt arbejde og en organisation, der har leveret imponerende resultater på samtlige målbare parametre, skabt en gigant-succes. Vi har bevist, at man med det rette kommercielle fokus, salgsarbejde samt målrettet markedsføring og kommunikation kan skabe resultater i verdensklasse på og uden for banen. Det vil jeg gerne takke alle i organisationen for og jeg håber, det fortsætter.

- Vi og jeg har også bidraget til underholdningen i medierne med en stil, som er mere direkte end de flestes. Jeg har insisteret på at sige min mening uden at pakke den ind. Jeg vil til hver en tid byde en god, ærlig debat velkommen - også når det munder ud i hård kritik. Jeg kommer bare aldrig til at acceptere personlige angreb og journalisters konstante graven i mit privatliv, hos mig og mine nærmeste. Det er ødelæggende for mig og min familie.

- Jeg elsker sport, jeg elsker AG København og de mange oplevelser. Jeg elsker at skabe nyt, at se arbejdspladser vokse med masser af medarbejdere og hvad der følger. Men skal jeg vælge mellem alt det og hensynet til min familie, så er det altså simpelt: Så er grænsen langt overskredet for, hvad jeg kan acceptere.

Læs også:

Kami-kasi Jesper

- Jeg trækker mig derfor omgående og familien sætter vores ejerandel i AG København til salg. Vi har enkelte potentielle investorer i støbeskeen, men ingen endelig køber på nuværende tidspunkt. Det arbejde vil direktøren (Søren Colding) stå for i tæt samarbejde med den nuværende ejerkreds.

- Organisationen fortsætter således med det nuværende set-up, bare uden mig. Det vil sige, at Søren Colding fortsætter som direktør, administrationen er den samme og det sportslige set-up er uforandret.

- Fraset smudskampagnerne har det været en fantastisk rejse. Jeg vil gerne takke alle de mennesker, der har fulgt og bakket mig og familien op undervejs. Jeg håber alle fortsat vil bakke op om AG København - det er en fantastisk historie i dansk sport, som skal føres videre.

- Jeg har to udestående interviewaftaler, men vil derudover ikke være tilgængelig for kommentarer nu eller i fremtiden, runder Jesper Nielsen af.'

Jesper Nielsen mere end antyder, at det er Ekstra Bladets afsløringer af hans dårlige økonomi, der er årsagen til hans brud med klubben. Du kan læse nogle af afsløringerne herunder:

Nu mister Kasi-Jesper husetKami-kasi JesperNy skattebombe truer Kasi-JesperAGK skylder spillerne pengeKasi-Jesper på desperat pengejagt