Nu mister Kasi-Jesper huset

Tysk håndboldfiasko koster ham huset: Rhein-Neckar Löwen har sat Kasi-Jespers hus, som de reelt ejer, til salg

Kasi-Jespers hus er sat til salg mod hans vilje. (Foto: Ernst Van Norde)
Kasi-Jespers hus er sat til salg mod hans vilje. (Foto: Ernst Van Norde)

AGK-ejer Jesper Nielsens håndbolddrøm er for længst strandet i et dødvande af økonomisk rod, som nu kan koste den sportsglade erhvervsmand både formuen og pragtpalæet.

Tyske Rhein-Neckar Löwen, som Jesper Nielsen forlod i februar i år efter gennem længere tid at have været både storaktionær og storsponsor, har stadig mange millioner til gode.

Læs også:

Se også: Kami-kasi Jesper

I forbindelse med økonomiske problemer måtte Jesper Nielsen således stille en økonomisk garanti for klubben, som bestod i et pant i hans villa på Mallorca på 22 mio. kr. for at klubben overhovedet kunne stille til start i ligaen. Dermed er den tyske klub reelt den største kreditor i det luksuriøse hus, og det vil den pressede klub nu udnytte.

Tom klubkasse
Samtidig med at rigmanden kæmper med krav fra både Skat og Brøndby, har Løverne, som den tyske klub kaldes i folkemunde, nemlig valgt at sætte Jesper Nielsens pragtvilla på Mallorca til salg for at skrabe penge sammen til den gabende tomme klubkasse.

Prisen på villaen er lige knap 22 mio. kr. og dermed bliver der sandsynligvis ikke en krone tilbage til Jesper Nielsen, der kæmper for at betale sine mange månedlige regninger samtidig med, at han reelt ikke har nogle indtægter.

Læs også:

Se også: Tør øjnene, Kasi-dreng!

Den tidligere milliardærs store problem er nemlig, at han ud over et tilgodehavende i børstumlingen Pandora reelt ikke har nogle frie værdier eller løbende indtægter i sine mange virksomheder.

Derfor er han nødt til at sælge ud for at kunne betale den tyske håndboldklub, som han har lovet over 110 mio.kr. indtil 2015.

Læs hele artiklen i Ekstra Bladet torsdag, samt:

- Samme situation som i Brøndby

- Klubben kæmper for livet

0 kommentarer
Vis kommentarer