AGK skylder spillerne penge

Flere spillere bekræfter, at de endnu ikke har modtaget CL- og DM-bonusser. - En teknikalitet, siger Kasi-Jesper

Jesper Nielsen afviser krisesnakken. (Foto: Ernst van Norde)
Jesper Nielsen afviser krisesnakken. (Foto: Ernst van Norde)

Flere af håndboldstjernerne fra AG København mangler stadig at få udbetalt deres bonusser i kølvandet på DM-titlen og deltagelsen i Champions League og Final 4.

Spillerne har bekræftet situationen overfor TV2. Men selv om medarbejderne stadig venter på deres penge, så afviser Jesper Nielsen, at der er knas med økonomien hos den københavnske håndbold-gigant, og han bedyrer, at der ikke er sammenhæng mellem den seneste tids afskedigelser og rygter om dårlig økonomi og de manglende udbetalinger.

- Det står slet ikke så skidt til. Det er en teknikalitet, det handler om, siger Kasi-Jesper til tv-stationen, der har været i kontakt med det europæiske håndboldforbund, EHF, hvor pressechef J. J. Rowland har en god forklaring på, hvor AGK'erne endnu ikke har set deres CL-bonus.

Kasi-Jesper på desperat pengejagt Kasi-Jesper på desperat pengejagt

- AG København mangler som den eneste klub at få udbetalt Champions League-penge. Vi har efterspurgt de nødvendige skattepapirer fra AG siden midten af februar, men vi modtog dem først i torsdags. Derfor har de ikke fået pengene endnu. Men vi forventer at udbetale dem i løbet af de kommende dage, siger pressechefen om beløbet, der løber op i 350.000 euro eller knap 2,5 mio. kroner.

Penge, som håndboldstjernerne ifølge Jesper Nielsen er villige til at vente på.

- Vi har spurgt spillerne, om det er OK, og hvis de havde sagt nej til det, havde jeg nok lånt vores direktør pengene, så han kunne udbetale spillernes bonusser, siger AGK-bossen, der i hele taget afviser ethvert tilløb til snak om økonomisk krise i Vestegns-klubben.

- Nej, overhovedet ikke. AG København kommer til at præsentere et overskud i den kommende sæson og vil blive en glimrende forretning på sigt, lover han, selvom flere medlemmer af klubbens ledelse har fået silkesnoren i den seneste tid.