Dan Hammer ny direktør i Divisionsforening

Divisionsforeningen Håndbold ansætter den tidligere kritiker af foreningen Dan Hammer, som har været i FCK

Dan Hammer bliver direktør i Divisionsforeningen. (Foto: Torben Stroyer)
Dan Hammer bliver direktør i Divisionsforeningen. (Foto: Torben Stroyer)

Da han arbejdede for FC København meldte han klubben ud af Divisionsforeningen Håndbold. Nu er den 48-årige Dan Hammer ansat som ny administrerende direktør for netop Divisionsforeningen.

Det oplyser Divisionsforeningen i en pressemeddelelse. Foreningen håber, at Hammer kan hjælpe den til at styrke de kommercielle sider af dansk håndbold, og formand Jens Christensen har store forventninger.

- Vi har erkendt, at der skal sættes flere kræfter ind i arbejdet med at udvikle og profilere platforme og produkter, og med tilknytningen af Dan Hammer er jeg overbevist om, at vi er godt på vej, siger Jens Christensen.

- Vi får en erfaren leder med en kommerciel profil, der kan være med til at løfte foreningen til næste niveau. Og fra sine ti år i F.C. København har han et indgående kendskab til branchen, siger Jens Christensen.

Dan Hammer og FC København var tilbage i 2005 ikke tilfredse med Divisionsforeningen på grund af uenighed om tv-aftaler, og derfor meldte den daværende direktør Dan Hammer klubben ud af foreningen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen