Kasi-Jesper antyder snyd: Derfor tabte AGK

AG Københavns nederlag i Final 4 skyldtes meget mere end det sportslige, sagde Jesper Nielsen efter kampen

Jesper Nielsen sagde efter AG Københavns nederlag til Atletico Madrid, at han har lært at agere mere politisk i forhold til EHF. Det hjælper næste gang, mener han. (Foto: Ernst van Norde)
Jesper Nielsen sagde efter AG Københavns nederlag til Atletico Madrid, at han har lært at agere mere politisk i forhold til EHF. Det hjælper næste gang, mener han. (Foto: Ernst van Norde)

AG København tage i går 23-25 til Atletico Madrid, og selv om det danske storhold bestemt ikke spillede prangende, så var det efter kampen dommerne, der var mest i fokus.

Også hos AG Københavns ejer Jesper 'Kasi' Nielsen, der uden at tale direkte om snyd ikke lagde skjul på, at han mente AG Københavns nederlag var mere politisk end sportsligt.

Se også: Mikkel og co. snydt i CL-gyser

- Hvis jeg siger for meget om det, så kommer vi ikke i finalen næste år, og det vil vi. Jeg vidste godt, at vi ville møde noget modgang i dag - det har jeg prøvet med tyske hold før, og det kender jeg systemet godt nok til, sagde Jesper Nielsen ifølge TV2.

AG København havde især i 2. halvleg svært ved at åbne Atleticos forsvar op, men efter 25-23 nederlaget var det mere et par afgørende domme, som flere af spillerne og altså også AG-bossen beskæftigede sig med.

- Vi skal rundt og trykke de rigtige hænder, hvis vi skal vinde Champions League. Dommerne hiver nogle kendelser frem til sidst, som jeg aldrig har set før, men sådan er det jo.

- Jeg er stolt af drengene. Vi har et bedre hold end Atlético Madrid, og havde det ikke været for nogle interessante udvisninger i anden halvleg, så var de, nok aldrig blevet lukket ind i kampen igen.

Se også: Hvidt: Vi havde ikke dommerne med os

I dag venter en kamp om tredjepladsen mod Füchse Berlin. En kamp, som AG København gerne vil vinde på grund af en god sejrsbonus, men fokus er allerede fremme på onsdagens DM-finale.

Bronzekampen spilles klokken 15.15 og kan følges live her på sitet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen