AG København: Nu går vi hele vejen

Efter et pragtresultat med en samlet sejr over FC Barcelona har AG København nu sat næsen op efter finalen

AG København kvalificerede sig lørdag til semifinalen i Champions League. Det er dog bare en kamp, der skal overstås på det danske holds vej til finalen, mener folkene omkring holdet.

- Vores nye målsætning må være, at det kunne være fantastisk at stå i finalen ved Final4, siger administrerende direktør i AGK, Søren Colding.

- Holdet kan gå hele vejen og vinde Champions League. Vi har udviklet os rigtig stærkt, og det går bare bedre og bedre for hver kamp, siger Søren Colding og suppleres af klubejer Jesper Nielsen.

- Det er fortjent, at vi nu står i Final4. Vi viste med den samlede sejr over Barcelona i kvartfinalen, hvor vi hører til, siger en tilfreds Jesper 'Kasi' Nielsen.

'Kasi-Jesper' har aldrig lagt skjul på, at hans målsætning hele tiden har heddet at vinde Champions League med AG København, og der er da heller ikke nogen hold, der skræmmer ham på vejen til målet.

Læs også:

Se også: Direktøren: Vi vinder Final 4

- Det er lige meget, hvem vi møder i semifinalen. For os er det bare at møde op. Vi skal nok komme i finalen, siger han.

Holdets målmand, Kasper Hvidt, er lidt mere ydmyg.

- Lige meget hvilken modstander vi møder i semifinalen, så bliver det super svært. Men det gør det også for modstanderen at skulle møde os, siger han.

Kasi-Jesper har allerede lagt store planer for både at sende fly og busser af sted til Köln, når semifinale og finale spilles 26.-27. maj.

- Jeg laver et stort arrangement ud af det. Vi skal have en masse fans og sponsorer med derned. Hvert hold får tildelt 800-1000 billetter, men nu må vi se, siger klubejeren med et smil, der vidner om, at han har planer om langt flere danskere i arenaen i Köln.

Semifinalemodstanderen findes ved lodtrækning 2. maj i Köln. De mulige modstandere er Atletico Madrid, Füchse Berlin og THW Kiel.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere