Direktøren: Vi vinder Final 4

Søren Colding var meget tilfreds med sejren over Barcelona - men glæden ligger i at kigge frem mod Köln i maj

Optimismen blomstrer efter successen i Barcelona. (Foto: Lars Poulsen)
Optimismen blomstrer efter successen i Barcelona. (Foto: Lars Poulsen)

BARCELONA (ekstrabladet.dk): Søren Colding er en rolig mand. Det skinner igennem stort set hver gang man render ind i den gamle landsholdsback - eller for den sags skyld ser ham på tv.

Selv ikke støjinfernoet, da FC Barcelona pludselig kun var tre mål fra at sende AG København ud i CL-mørket lørdag aften kunne få sportsdirektøren op af stolen.

- He he, ja, jeg er rimelig rolig. Vi havde jo godt styr på dem allerede i København. Og det var da først til sidst, at det blev lidt spændende.

Se også: AGK-helt har brug for pause Se også: AGK-helt har brug for pause

- Det her betyder utrolig meget for klubben. Naturligvis gør det det. Og det er en stor tilfredsstillelse, at det faktisk er lykkedes at spille os blandt de fire bedste i Europa, sagde han til ekstrabladet.dk efter kampen lørdag aften.

En kamp som Barcelona endte med at vinde med tre mål - fire for lidt, hvis de ville have været med videre i den sjove afslutning på turneringen.

Se også: Kasi-Jesper: Jeg elsker islændinge Se også: Kasi-Jesper: Jeg elsker islændinge

- Vi havde målsætningen om at nå Final 4. Og det gør vi. Det er virkelig tilfredsstillende. Holdet er stærkt, men vi skal huske på, at det er hele organisationen i klubben, der gør det her muligt, sagde han og skyndte sig at sende en buket roser afsted til stort set alle ansatte i foretagendet på den københavnske vestegn.

- Men jeg er omvendt også indrettet sådan, at jeg hele tiden tænker next. Og nu står der Final 4 på programmet.

Se også: Så gode var AGK'erne i Barcelona Se også: Så gode var AGK'erne i Barcelona

- Vi er hele sæsonen blevet bedre og bedre. Det har vi vist på de meget svære opgaver, vi har haft i turneringen. Og vi trumfer i dag med at holde styr på Barcelona på deres hjemmebane.

- Nu tager vi til Köln for at vinde det hele, sagde han.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere