Hvidt: Ingen badebolde tilbage

Kasper Hvidt tror fortsat på CL-triumfen, men understreger, at det bliver svært

En fuldstændig udkørt Kasper Hvidt efter kampen. (Foto: Lars Poulsen)
En fuldstændig udkørt Kasper Hvidt efter kampen. (Foto: Lars Poulsen)

BARCELONA (ekstrabladet.dk):

- Der er ingen badebolde tilbage. Så klar er udmeldingen fra AG Københavns klassekeeper, Kasper Hvidt, efter han og resten af Kasi-Jesper Nielsens hold spillede sig videre til den famøse Final 4 i Champions League her til aften.

36-33 endte kampen i Barcelonas favør, men da AGK vandt med seks mål i Parken i sidste weekend er successen en realitet.

Modstandere ukendt
Præcis hvem AG København skal op imod, når Final 4 stævet løber af stablen den 26. og 27. maj er endnu ikke helt på plads.

Sikkert er det dog, at én af modstanderne bliver en anden spansk storklub, nemlig Nikolaj Markussens BM Atletico Madrid. Derudover er der noget, der tyder på, at det bliver spanske Ademar León og tyske Kiel, der tager de sidste to pladser.

- Lige meget, hvem vi møder, så bliver det svært. Men på den anden side, så vil de også få det svært mod os, siger en tydelig træt målmand kort efter aftenens kamp i Barcelona.

Kasper Hvidt spillede selv i Ademar León i flere sæsoner, mere præcist fra 1999 til 2004.

Jubelbrøl af dimensioner
Selv om det blev til et nederlag for det danske hold i det spanske, var der ikke mange tårer. Der blev jublet og hoppet rundt, som om Champions League-trofæet allerede var i hus.

Også Kasper Hvidt, der dog ikke havde den bedste dag mellem stængerne, var tilfreds.

- Jeg er meget glad for resultatet. Der i 2. halveg, hvor de begynder at komme op, begyndte vi så småt at regne på resultatet.

Og det blev tæt løb til sidst. Med fem minutter tilbage førte hjemmeholdet med fire mål. Men ikke desto mindre var den danske keeper cool.

- Vi vidste, at hvis de skulle nå det, så skulle det være deres målmand, der sikrede sejren. Men vi ved godt, at én mand ikke kan vinde en kamp alene. Jeg tog det helt roligt. Jeg vidste, vi ville gå videre.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere