Her er den nye Boldsen

Mads Mensah Larsen får kam til sine afrokrøller i Barcelona. Men han er moden og klar til opgaven, lyder roserne

Mads Mensah Larsen er den nye Boldsen, lyder rosen. (Foto: Lars Poulsen)
Mads Mensah Larsen er den nye Boldsen, lyder rosen. (Foto: Lars Poulsen)

Virkeligheden kom pludselig tæt på 20-årige Mads Mensah Larsen sidste fredag for snuden af 21.000 tilskuere, en million tv-seere og 14 Barcelona-kæmper.

Da Joachim Boldsen skadet måtte forlade den første Champions League-kvartfinale efter mindre end ét minut, blev Larsen kastet for løverne i forsøget på at udfylde pladsen efter den danske legende.

Læs også: Ekspert: Vi går stensikkert videre

Og Larsen gjorde det godt. Derfor er han også tiltænkt en vigtig rolle i returkampen, siger cheftræner Magnus Andersson.

- Så absolut. Han gjorde en god figur i den første kamp. Specielt i forsvaret men også i den anden ende. Han minder lidt om Joachim og så er det en fordel, at han er så ung. Han tænker ikke så meget over tingene, som nogle af de ældre gør, siger den svenske træner.

Vil ikke være skræmt
Én af de profiler, der gennem hele sæsonen har været imponeret over Mads Larsens udvikling er forsvarsgeneralen Lars Jørgensen. Og han glæder sig til samarbejdet i Barcelona.

- Selvfølgelig er han klar. Han begår fejl, men det gør alle. Nede i Leon spillede han rigtig godt og har udviklet sig meget. Han vil ikke være skræmt ved at stå dernede og spille mod Barcelona, siger Lars Jørgensen.

Læs også: Mikkel Hansen: Barca kommer farende

Allerede sidste sæson viste Larsen kvaliteterne, da han som lejesvend blev topscorer i ligaen for Nordsjælland Håndbold.

Han er noteret for 19 U-landskampe og blev i sæsonen 2010-2011 kåret som Danmarks største talent. Landstræner Ulrik Wilbek har et godt øje til ham og har ham med i OL-bruttotruppen, ligesom det blev til spilletid i den anden landskamp i påsken mod Tyskland.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere