Mikkel Hansen: Barca kommer farende

Verdens bedste håndboldspiller glæder sig til returopgøret mod FC Barcelona - Men det bliver svært, mener han

Jeg tror, at vi kan vinde igen, lyder det selvsikkert fra Mikkel Hansen. (Foto: Lars Poulsen)
Jeg tror, at vi kan vinde igen, lyder det selvsikkert fra Mikkel Hansen. (Foto: Lars Poulsen)

Mikkel Hansen har selv spillet i Barcelona, men slår for tiden sine folder i AG København. Og han lægger da heller ikke skjul på, at det er en speciel oplevelse at være tilbage, når AGK lørdag aften møder Barcelona i returopgøret i CL-kvartfinalen.

- Det er dejligt at være her igen. Der kommer til at være masser af mennesker, og Barcelonas spillere vil være meget mere aggressive og vildere, end de var i det første opgør. De kører helt sikkert på hele vejen, så det bliver spændende, siger han.

Læs også: Ekspert: Vi går stensikkert videre

Første opgør endte med dansk sejr på 29-23, så Barcelona har noget at indhente, hvis de skal ende med en samlet sejr og dermed en kvalifikation til CL-semifinalen på bekostning af AG København.

- De fik ikke mange kontramål mod os, men de står godt defensivt. Kasper Hvidt havde mange redninger for os, og det gav os en masse lette kontramål.

- Her skal vores fokus ligge igen. Vi skal spille ordentligt og stå godt i forsvaret, for begge hold spiller klogt og arbejder hårdt for at gøre det så godt som muligt, siger Mikkel Hansen.

Danskeren er dog forberedt på Barcelonas spillere.

- De kommer farende fra start. De vil vise deres hjemmebanetilskuere, hvem der skal vinde. Men jeg tror på, at vi kan vinde igen, siger han.

Læs også:

Se også: Kasper Hvidt tager frygt med ophøjet ro

Mikkel Hansen håber, at der bliver tid til at gense de gamle venner og kolleger fra danskerens tid i Barcelona, der varede fra 2008 til 2010, hvor han vendte tilbage til Danmark og fik kontrakt med AG København.

Men han har ikke nogen planer om at skulle tilbage for at spille for Barcelona i løbet af sin håndboldkarriere.

- Jeg skal fokusere på at spille og ikke på at stå i den her arena igen engang. Jeg har en lang kontrakt med AGK, siger han.

Om ikke andet, så ser Mikkel Hansen sine gamle venner i knap halvanden time fra lørdag aften klokken 20.00, når kampen mellem Barcelona og AG København går i gang.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere