Lars Jørgensen: Vi bliver endnu bedre

FC Barcelona er fortsat favorit til at gå videre, men det skræmmer ikke Lars Jørgensen inden returkampen

Lars Jørgensen lader sig ikke kyse. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Lars Jørgensen lader sig ikke kyse. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Seksmålssejr over selveste FC Barcelona. Det må da have været lig med topklasse fra AG Københavns danske mestre i fredags.

Men nej, der kan lægges i hvert fald et niveau mere på spillet.

Det mener topholdets defensive omdrejningspunkt, europamester Lars Jørgensen.

Læs også:

Se også: Rene Toft Hansen: Stilhed før Barca-storm

Den rutinerede og stærkt spillende stjerne mener, at der er mere i hele banden fra den københavnske vestegn inden returkampen lørdag aften i Barcelona.

- Ingen spillede over evne. Heller ikke Kasper (Hvidt, red.). Han spillede helt sikkert en god kamp, men jeg kan ikke se, hvorfor han ikke skulle kunne gøre det lige så godt dernede, sagde Jørgensen ved den afsluttende træning i Glostrup inden afrejsen.

AGK har seks måls forspring. Men det er ingenting i Palau Blaugrana, som spaniernes hjemmebane hedder. Spørg bare Montpellier og Nikola Karabatic om det. De franske mestre havde vundet den første kamp knebent i Frankrig og rendte ind i et nederlag på 16 mål i Barcelona.

Læs også:

Se også: Mikkel hjemme igen

- Jeg ser stadig Barcelona som favoritter til at gå videre. Lad os sige 55-45 i procenter. Og det hjælper naturligvis ikke, at Boldsen og muligvis også Olafur (Stefansson, red.) er ude. Men vi er et meget stærkt hold, siger Jørgensen.

Spanierne var skidt kørende i Parken, hvor Laszlo Nagy var væk i hele 1. halvleg, hvor Siarhei Rutenka aldrig fik spillet sig varm og Jesper Nøddesbo kun fik opmærksomhed, når han teatralsk faldt efter sammenstød med Kasper Hvidt.

Læs også:

Se også: Kasper Hvidt tager frygt med ophøjet ro

Udover at det var godt rent fysisk at mærke catalonierne - noget andet end at se dem spille på video, som Lars Jørgensen siger, så kan kampen i Parken ikke bruges til pokkers meget i returkampen.

- Det bliver noget helt andet. Forsvaret er stadig i fokus. Men det bliver en kamp på et højere niveau. Både for dem og for os. Men det er vi klar til, formaner Lars Jørgensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere