Kasper Hvidt tager frygt med ophøjet ro

Det preller af på AGK's målvogter, at Barcelonas spillere frygter ham i lørdagens CL-kvartfinalekamp

Kasper Hvidt tager det med et gran salt, at Barcelona udtrykker frygt for ham. (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Hvidt tager det med et gran salt, at Barcelona udtrykker frygt for ham. (Foto: Lars Poulsen)

Han er på Barcelonas liste over de bedste spillere gennem tiderne. Og hjemvendt til AG København, hvor han har spillet siden 2010, kan han nok godt regne med at komme på danskernes tilsvarende liste.

I hvert fald stod Kasper Hvidt en pragtkamp i første CL-kvartfinaleopgør mod de forsvarende mestre og sin tidligere klub, FC Barcelona.

Og det har vakt frygt hos spanierne forud for returopgøret lørdag. Flere Barcelona-spillere har nemlig sagt, at den, de frygter mest på det danske hold, er Kasper Hvidt.

Læs også:

Se også: Barcelona tror på sejr - men frygter Hvidt

Men spaniernes frygt preller af på den danske målmand.

- Det er nok meget normalt, at de frygter målmanden. Sådan er det, når man spiller den position, jeg gør.

- Men hvis de har noget at frygte, så er det vores defensiv, og det inkluderer alle syv, der er på banen, siger Kasper Hvidt, der i første opgør stod for en stor del af sejren på 29-23, da han med fire redninger på straffekast hjalp AGK med at bevare føringen.

Læs også:

Se også: AGK-optur: Olafur Stefansson klar til Barça

Han vil dog ikke selv tage æren for de mange reddede straffekast.

- Straffekast er en win-win-situation for en målmand. Jeg havde forberedt mig på forhånd ud fra det materiale, jeg havde fået.

- I returopgøret bliver det nok Rutenka eller Garcia, der skyder de første straffekast, siger målvogteren, der naturligvis har forberedt sig på dem.

Kasper Hvidt fik ellers et rødt kort i første opgørs slutminutter efter en episode med Barcelonas Jesper Nøddesbo, og begge blev indstillet til karantæne. Men Hvidt har aldrig været i tvivl om, at han fik lov til at spille returopgøret.

Læs også:

Se også: AG København klar til markant Barca-tryk

- Sådan er det, når det er europæisk håndbold. Der gælder andre regler. I Danmark havde jeg måske fået karantæne, men ikke her, siger han.

- Og jeg er ligeglad med at skulle spille mod Nøddesbo igen. Jeg er ligeglad med, om det er ham, kinesere eller spaniere, tilføjer Kasper Hvidt.

Kampen mellem FC Barcelona og AG København fløjtes i gang lørdag klokken 20.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere