Mikkel hjemme igen

Verdens bedste håndboldspiller tilbage i Palau Blaugrana, hvor han forventer, Barcelona vil komme farende som vilde dyr i morgen aften

Mikkel Hansen på sin gamle hjemmebane fredag aften. (Foto: Lars Poulsen)
Mikkel Hansen på sin gamle hjemmebane fredag aften. (Foto: Lars Poulsen)

BARCELONA (ekstrabladet.dk): Hjemme igen!

Mikkel Hansen huserede for to sæsoner siden i Palau Blaugrana weekend efter weekend, men han måtte hjem for at udvikle sit spil - og står pludselig på den gamle hjemmebane som verdens bedste håndboldspiller.

På kontrakt i en dansk klub, der i morgen aften skal op i den sidste og afgørende dyst mod catalanerne i bestræbelserne på at nå det forjættede land - Köln - og Final Four sidst i maj.

Læs også:

Se også: Kasper Hvidt tager frygt med ophøjet ro

- Det er dejligt at stå her igen. Det har ikke forandret sig i mange år, så det ligner fuldstændig den hal, jeg forlod. Det er en dejlig hal og rigtig god at spille håndbold i. Jeg har hilst på en masse af dem, der er knyttet til klubben - se alle de gamle mennesker derude. Selvfølgelig bliver man da varm om hjertet. Det er da sjovt at møde alle de mennesker, man har gået op og ned af dengang, siger Mikkel Hansen.

I morgen aften skruer han ned for smilet - i hvert fald fra kl. 20.00 og halvanden time frem.

Selvtilliden fejler intet. Mikkel går ikke på banen for at tære på et seks-måls forspring:

- Ligegyldigt hvem, vi møder, så går jeg ind med en intention om at vinde - og det tror jeg også på, vi kan. Men vi skal spille klogt - og bevare roen, når der kommer momenter, hvor de scorer tre i rap. Som vi gjorde i København, siger Mikkel Hansen alvorligt.

Læs også:

Se også: AGK-optur: Olafur Stefansson klar til Barça

- Selvfølgelig bliver Barcelona-spillerne vildere og mere aggressive. De er hjemme nu, og som jeg kender spillerne, så er de fuldstændig vilde. Der bliver knald på. Det bliver sjovt. Men vi skal fokusere på at spille håndbold, og det gør tilskuerne jo ikke, siger han og griner.

Forventningen er klar: Barca-stjernerne vil komme brasende fra start.

- De vil komme ud af starthullerne som vilde dyr. Hvis man forventer andet, er man idiot, siger Mikkel Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere