AG København klar til markant Barca-tryk

En skadet Joachim Boldsen er rejst med til Barcelona for at hjælpe fra sidelinjen, når AGK møder Barcelona

Joachim Boldsen hjælper til fra sidelinien, når AGK spiller mod Barcelona lørdag. (Foto: Lars Poulsen)
Joachim Boldsen hjælper til fra sidelinien, når AGK spiller mod Barcelona lørdag. (Foto: Lars Poulsen)

Der var grin og støj i Palau Blaugrana, da AG Københavns håndboldherrer sent fredag eftermiddag gik på banen for at pudse den sidste taktik af inden lørdagens returopgør i CL-kvartfinalen mod FC Barcelona.

Joachim Boldsen stod for de første grin, da han uddelte bøder til de spillere på holdet, der havde taget forkert træningstøj på. De andre grinede højlydt - og hånligt.

- Vi grinede i starten, fordi jeg er så morsom. Jeg har så mange morsomheder.

- Der blev uddelt bøder for alverdens ting og sager, og det er jo altid sjovt for dem, det ikke går ud over, siger Joachim Boldsen.

Trods den gode stemning er holdet fuldt fokuseret på den vigtige kamp lørdag.

- Holdet er klar til, hvad det skal være klar til. En ting er at være klar nu. Noget andet er at være klar i morgen aften, hvor der er en helt anden form for tryk på udebane, end vi er vant til fra Danmark. Det bliver en del anderledes her.

- Barcelona kommer med et helt andet tryk. I hvert fald fra start af. De vil give 10-15 procent mere end i sidste uge, og det er der, vi skal stå imod. Det er der, man skal vise, hvad man er lavet af. Det gælder i hvert fald de første 15-20 minutter, siger Boldsen.

Opskriften på endnu en sejr, som den AGK fik i det første opgør med resultatet 29-23, skal også findes i kampens begyndelse.

- Hvis det kan lade sig gøre, skal vi helst føre efter 15-20 minutter. Så ser det godt ud, mener forsvarsveteranen, der på grund af en skade i benet i det første opgør ikke kan være med i returopgøret.

Han vil alligevel forsøge at gøre sig nyttig.

- Jeg vil snakke med nogle af de unge spillere, som ikke har prøvet så meget før. De gamle ved godt, hvad det er, sådan en kamp kræver.

- Og undervejs i kampen vil jeg komme med nogle input til Magnus Andersson og til de spillere, der har brug for det.

- Men forhåbentlig behøver jeg ikke at lave en skid, for så betyder det, at det går godt, griner Boldsen.

Kampen mellem Barcelona og AG København fløjtes i gang lørdag klokken 20.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere