Kasper Hvidt: Jeg er super glad

AG Københavns stjernekeeper havde tvivlen, men nu er det bekræftet - ingen karantæne til Kasper Hvidt

Kasper Hvidt kan blive AG Københavns helt store helt med endnu en pragtpræstation i Barcelona. (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Hvidt kan blive AG Københavns helt store helt med endnu en pragtpræstation i Barcelona. (Foto: Lars Poulsen)

Det var dommens dag for AG Københavns Kasper Hvidt, der stod i karantænefare hos det Europæiske Håndbold Forbund efter det direkte røde kort, han fik i CL-kvartfinalen mod Barcelona i Parken i fredags.

Kasper Hvidt er naturligvis tilfreds med afgørelsen:

- Jeg havde ikke forestillet mig, at det skulle ende med en karantæne, men der er selvfølgelig altid en lille tvivl indtil det er officielt, indrømmer målmanden.

Læs også:

Se også: Lettelse i AGK: Ingen karantæne til Kasper Hvidt

- Jeg har hele tiden forberedt mig fuldstændigt som normalt, så det her har ikke betydet noget for mig som sådan. Lige nu er jeg bare super glad for, at det er overstået. Det bliver en super fed kamp, som jeg glæder mig vildt meget til. Det gør vi alle sammen!

Læs mere:

Se også: Faxe-tribunen flytter til AG København

Men det var ikke kun hos Kasper Hvidt, at lettelsen var tydelig, for AG Københavns træner Magnus Andersson slipper nu for at overveje, om han skal stoppe sin trænerkarriere.

- Fornuften sejrede. Det ville have været helt forkert at give Kasper karantæne på den der, men vi har selvfølgelig haft en plan B i skuffen.

- Den bliver ikke nødvendig. Selvfølgelig er vi lettede, men helt ærligt havde jeg ikke forestillet mig noget andet end denne afgørelse, siger Andersson.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere