Træner truer: Stopper hvis Hvidt får karantæne

AG Københavns træner Magnus Andersson overveje at stoppe karrieren, hvis Kasper Hvidt får karantæne

Magnus Andersson truer med karrierestop, hvis Hvidt får karantæne. (Foto: Jens Dresling)
Magnus Andersson truer med karrierestop, hvis Hvidt får karantæne. (Foto: Jens Dresling)

Der er rigtig meget på spil, når det europæiske håndboldforbund EHF om få timer afgør, om AG København-spilleren Kasper Hvidt skal have karantæne før klubbens vigtige returopgør i Champions League mod Barcelona.

Hvis det ender med en karantæne til målmanden, vil AGK-træner Magnus Andersson overveje at stoppe karrieren.

- Det vil få mig til at overveje, om det overhovedet er værd at fortsætte i håndbold. Ja, en karantæne kan få mig til at stoppe, siger Magnus Andersson til Politiken.

Se også: Bookmaker: Hvidt spiller mod Barcelona

Kasper Hvidt og Barcelona-spilleren Jesper Nøddesbo blev fredag aften begge præsenteret for et direkte rødt kort, da de havde en batalje med lidt over et minut tilbage af Champions League-kvartfinalen i København.

Se også: AGK: Vi forventer ingen karantæne

- Jeg regner bestemt ikke med, at Kasper får karantæne, slet ikke med tanke på, at Barcelona-spilleren Sergej Rutenka fik annulleret sin karantæne et par dage før kampen mod os i Parken, og den var blevet idømt på et langt alvorligere rødt kort.

- Men skulle det helt utænkelige alligevel ske - og jeg tør næsten ikke tænke tanken - vil det her slet ikke handle om håndbold, men om ren politik. Om hvilke hold, EHF ønsker i finalerunden i Köln, siger Magnus Andersson.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere