Lettelse i AGK: Ingen karantæne til Kasper Hvidt

Det europæiske håndboldforbund har valgt ikke at give karantæne til Kasper Hvidt

Kasper Hvidt kan juble over, at han ikke får karantæne af EHF. (Foto: Jens Dresling)
Kasper Hvidt kan juble over, at han ikke får karantæne af EHF. (Foto: Jens Dresling)

Der gik et sus gennem AG Københavns spillere, træner, ledere og fans, da dommer præsenterede Kasper Hvidt for et direkte rødt kort i Champions League-kvartfinalen mod Barcelona i Parken.

Frygten for en karantæne til returopgøret var overhængende, men den fare drev hurtigt over, da dommer overfor AG Københavns ejer Jesper Nielsen bekræftede, at de ikke ville skrive en rapport om det røde kort, og dermed ville Hvidt ikke få karantæne.

Læs også:

Se også: AGK-sensation satte rekord

EHF, det europæiske håndboldforbund, åbnede dog alligevel en sag mod Kasper Hvidt, som det er procedure ved et rødt kort i en europæisk håndboldkamp. Pludselig var frygten for en karantæne tilbage, men den skulle vise sig at være ubegrundet.

EHF har nemlig netop meddelt, at forbundet ikke tildeler AG Københavns stjernekeeper karantæne, og dermed er Kasper Hvidt tilbage mellem stængerne til returopgøret i Barcelona på lørdag, hvor han skal levere endnu en pragtpræstation, hvis AG København skal kvalificere sig til Champions Leagues Final4.

Se mere:

Se også: Boldsen: Jeg bliver ikke klar til Barca

Udadtil har AG København virket fulde af overskud omkring situationen.

- Det er forventet, at de gør det. Vi og Kasper sender nu vores version. Dommerne har sendt deres og så afgøres sagen onsdag. Det er standard, og vi forventer ingen karantæne, sagde direktør Søren Colding til ekstrabladet tidligere på ugen, men bag kulisserne var der alligevel lidt nervøsitet.

- Vi anker helt sikkert, hvis jeg senere på ugen får karantæne, sagde Kasper Hvidt onsdag til spn.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere