Barça vilde med Nøddesbo

I Barcelona betragter de Jesper Nøddesbo som verdens bedste stregspiller, men han er langtfra sikker på at komme med i landstræner Ulrik Wilbeks OL-trup

Hård kamp om OL-billetter: Rene Toft har godt fat i Jesper Nøddesbo i fredagens storkamp i Parken. (Foto: Lars Poulsen)
Hård kamp om OL-billetter: Rene Toft har godt fat i Jesper Nøddesbo i fredagens storkamp i Parken. (Foto: Lars Poulsen)

FC Barcelona kan ikke få nok af Jesper Nøddesbo.

De forsvarende Champions League-mestre i håndbold har for tredje gang underskrevet en kontrakt med den 31-årige stregspiller, og i Catalonien jubler de over udsigten til at beholde Nøddesbo i minimum to sæsoner endnu.

- FC Barcelonas melding til mig har været, at de ser Jesper som verdens bedste stregspiller. De er meget tilfredse, for han er meget professionel spiller med en upåklagelig indstilling og også en super person.

- Hvad mere kan man bede om, siger Jesper Nøddesbos rådgiver, den i Barcelona bosiddende advokat Lars Hovmand Mikkelsen, til ekstrabladet.dk.

Se også: Kasper Hvidt: Nøddesbo falder som del Piero

Den toårige kontraktforlængelse blev offentliggjort på klubbens hjemmeside i dag, men efter ekstrabladet.dk’s oplysninger blev aftalen allerede underskrevet i sidste uge, inden FC Barcelona tog til Danmark for at møde AG København i Parken.

- Efter fem år i Barcelona kender de ham selvfølgelig bedre end alle andre, men lad mig understrege, at jeg har samme opfattelse af ham.

Se også: Dommerne bekræfter: Ingen karantæne til Kasper Hvidt

- Jesper træner mere end nogen anden. Han leverer altid varen og er stort set aldrig skadet, så det er fuldt fortjent, at han bliver belønnet med to år mere i Barcelona, siger Lars Mikkelsen.

Hård konkurrence
I fredagens 29-23-nederlag til de danske mestre så Jesper Nøddesbo rødt efter en batalje med Kasper Hvidt, men stregspilleren er klar til den vigtige returkamp på lørdag. En kamp, hvor der står rigtig meget på spil for Barça og Nøddesbo.

De forsvarende Champions League-mestre kæmper for en plads i Final 4, mens Jesper Nøddesbo kæmper for en OL-billet. Kampen er nemlig en af de sidste muligheder for at overbevise landstræner Ulrik Wilbek om, at han skal med det danske landshold til OL i London.

Se også: AGK-stjerner tror på triumf i Barcelona

For selv om man er ’verdens bedste stregspiller’ i storklubben FC Barcelona, er man langtfra selvskrevet til en plads på det danske landshold.

31-årige Jesper Nøddesbo er oppe imod hård konkurrence om en af de eftertragtede OL-billetter i form af den stærke, men ofte skadede Michael V. Knudsen samt de to succesfulde Toft-brøde fra AG København, der gjorde det så godt under EM-slutrunden i januar.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere