AGK-sensation satte rekord

Over en million danskere så med, da AG København slog FC Barcelona

Interessen var enorm for AGKs sejr (Foto: Lars Poulsen)
Interessen var enorm for AGKs sejr (Foto: Lars Poulsen)

Interessen var enorm for AG Københavns Champions League-kvartfinalekamp mod FC Barcelona, hvor over 21.000 mennesker havde fundet vej til Parken fredag aften, men også for TV-skærmene var interessen for håndboldkampen enorm.

Hele 1.270.000 danskere så nemlig med på DR1 undervejs, da AG København besejrede FC Barcelona med de nærmest sensationelle cifre på 29-23. I gennemsnit så 1.037.000 med fredag aften, og det er en ny rekord for en dansk klubkamp.

Se også:

Se også: AGK: Vi forventer ingen karantæne

- For os er det jo nærmest vanvittige tal. En million mennesker har fulgt vores kamp på tv - næsten halvdelen af alle danskere med tændt TV-apparat. Det er vi både stolte over, men også meget ydmyge omkring. Først og fremmest er vi dog utroligt glade for den opbakning, vi mærker alle steder, siger direktør Søren Colding på klubbens egen hjemmeside.

- Det er nærmest et drømmescenarie for os, at slå Barcelona i en fyldt Parken. Seertallene kommer så som flødeskum på kagen og der kommer jo meget mere til, når vi får tallene fra de 16 udenlandske kanaler, der viste kampen, lægges til.

Læs mere:

Se også: Boldsen: Jeg bliver ikke klar til Barca

Barcelona og AG København spille returkamp i Spanien på lørdag. Den kamp kan også følges på DR1.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere