AGK-stjerner tror på triumf i Barcelona

AG København kunne have vundet endnu større over Barcelona, men håber sejren er stor nok til at gå videre

Lars Jørgensen og René Toft Hansen havde generelt godt fat i Jesper Nøddesbo. Det må de gerne gentage i Barcelona på lørdag. (Foto: Lars Poulsen)
Lars Jørgensen og René Toft Hansen havde generelt godt fat i Jesper Nøddesbo. Det må de gerne gentage i Barcelona på lørdag. (Foto: Lars Poulsen)

Med en fin præstation og en sejr på 29-23 over FC Barcelona skaffede AG København sig fredag aften et pænt forspring, inden returkampen i Spanien om en uge.

Det giver stor tro på, at holdet kan kvalificere sig til Final4 - finalestævnet i Köln for Europas fire bedste håndboldhold, men det kræver, at forspringet ikke bliver sat over styr i Barcelona.

- Som udgangspunkt synes jeg, det ser fornuftigt ud, men ingen ved, hvad der kommer til at ske dernede, siger Lars Jørgensen, der selv spillede mange år i spansk håndbold.

Kæmpe fordel hjemme
- I dag havde vi en kæmpe fordel ved at spille foran vores eget publikum, og vi vil nok opleve en tilsvarende modgang, når vi skal derned, men vi havde nok alle solgt kampen på forhånd for en seksmålssejr, siger han.

Se også: Suveræn Hvidt smidt ud da AGK tævede Barcelona

Også stregspilleren René Toft Hansen er fortrøstningsfuld, selv om han har dårlige erfaringer fra Barcelona.

- Jeg har været dernede med Kolding, og der tabte vi med 10. Vi så Montpellier, der tabte med 16 dernede. På en halvleg alene kan man sagtens tabe seks mål.

Se også: Kasper Hvidt: Nøddesbo falder som del Piero

- Men jeg synes, vi har været ret stabile på udebane i denne sæson. Det højeste nederlag, jeg har haft som AG København-spiller har været på to mål, så jeg håber, det er nok til at nå Köln, siger René Toft Hansen.

Det var 1. halvleg
Den bedste spiller fredag aften i Parken var ubetinget AG Københavns målmand Kasper Hvidt. Samtidig med at han glæder sig over både præstationen og resultatet, maner han til forsigtighed.

- Vi har vundet med seks mål, og det kan vi så stå og være helt euforiske over, men det var bare 1. halvleg. Der er ikke nogen, der har vundet en kamp ved pausen, siger Kasper Hvidt.

Se også: Topkarakterer til Mikkel og Hvidt

- Det er fint at være oppe at køre over sejren lige nu, men når mandagen starter, skal vi tænke over, hvad der gik godt og skidt.

- Jeg bliver ved at gentage: Det bliver utroligt svært dernede. Der var ikke mange af deres fødder, der blev sat rigtigt i dag, lyder Hvidts bedømmelse af de spanske modstandere.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere