AGK-direktør: Fantastisk

Søren Colding havde ikke turde drømme om så stor en sejr over FC Barcelona

PARKEN (ekstrabladet.dk): Smilene var brede i AG København-lejren efter seksmålssejren over selveste FC Barcelona fredag aften.

Alle lige fra Kasi-Jesper Nielsen til spillere, spillerkoner, massører og jeg-ved-sgu-snart-ikke-hvem strålede om kap med den sol, der et par timer tidligere var gået over Fælledparken.

Én af de salige sjæle var sportsdirektør Søren Colding, der iført sin sædvanlige afslappede hættetrøje forsøgte at gjorde status.

- Jeg havde gerne solgt den for en sejr på fire mål inden kampen. Men nu vinder vi med seks...Det er rigtig stort. Rigtig stort, sagde han til ekstrabladet.dk efter kampen, som de danske mestre vandt 29-23.

Se også: Verdensklasse

- Det er super. En fornøjelse. Men, advarede han straks. - Vi ved, at det hurtigt kan gå galt dernede. En klar føring kan forvandles til ingenting på kort tid, så jeg er bestemt ikke sikker på noget endnu, sagde han.

- Men vi slår altså de forsvarende Champions League-vindere med seks mål, sagde han mere end tilfreds.

Se også: Kasper Hvidt: Nøddesbo falder som del Piero

Det rekordstore publikum fik også direktøren op af stolen.

- De skal have en kæmpe tak fra mig personligt. Allerede under opvarmningen var stemningen jo fænomenal. Og de står op så lang tid og til sidste sekund. Det er meget imponerende, sagde Colding.

Se også: Joachim Boldsen alvorligt skadet

Han kan nu se frem til en anden form for heksekeddel i Barcelona, der i en meget intim hal har plads til knap 9.000 tilskuere. Her maltrakterede man Montpelier med Nikola Karabatic med 36-20 i forrige runde.

Så Colding har ret. Ingenting er afgjort endnu.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere