Før CL-brag: Hvidt nødt til børnepasning og indkøb

Kasper Hvidt skal både passe børn og lave mad, inden det går løs mod Barcelona i Parken i aften

Den karismatiske AG København-keeper lader op med familiære pligter. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen(Polfoto)
Den karismatiske AG København-keeper lader op med familiære pligter. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen(Polfoto)

Det er overordentligt svært at forestille sig Cristiano Ronaldo, Drogba eller Rooney bruge tid på at købe ind, passe børn eller vaske tøj.

Især ikke forud for en vigtig og prestigefyldt kvartfinale i Champions League mod et stjernespækket Barcelona-mandskab.

Se også: Sådan slår vi Barca i aften

Men sådan er hverdagen dog for AG Københavns Kasper Hvidt. Den tidligere landsholdsmålmand lader nemlig ifølge eget udsagn op til Champions League-braget i Parken ved at hente børn i børnehaven og lave mad i privaten ved søerne i København.

Og når det er tid til at tage af sted, bliver Hvidt hverken hentet af en stor, luksuriøs spillerbus eller en dreven privatchauffør. Han nøjes tværtimod med at tage en taxa - og det er oven i købet exceptionelt, eftersom han normalt ville klare den relativt korte distance på cykel.

Se også: Barca-stjerner: Stor respekt for Mikkel

Ifølge den tidligere landsholdsspiller og nuværende tv-kommentator, Klavs Bruun Jørgensen, hænger det blandt andet sammen med, at livet som håndboldspiller generelt ikke er lige så glamourøst som for andre sportsstjerner.

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at der er lidt færre penge i håndbold i forhold til andre store sportsgrene, og det spiller selvfølgelig ind. Men det handler også om, hvad spillerne er vant til, forklarer han til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- Spillerne er vant til at have en helt normal dag og gå derhjemme og forberede sig, så det ændrer man selvfølgelig ikke på, bare fordi man skal møde Barcelona.

Læs også: Her er AG Københavns nye stjerne

Uanset de hverdagsagtige forberedelser forsikrer Klavs Bruun Jørgensen dog, at spillerne er fuldstændig klar, når dommeren fløjter op til kamp kl. 20.10 i Parken.

- Jeg ved, at Kasper har det bedst, når han får lov til at gå derhjemme sammen med Athene (Hvidts datter, red.), så han skal nok være helt i gear. Han er én af de allermest analytiske målmand, jeg kender, så han ved alt om, hvordan Barcelona-spillerne placerer deres skud. Han er som altid uhyre velforberedt, lyder det fra den tidligere landsholdsspiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere