Nøddesbo forstår AG København

Barcelonas danske stjerne kan godt se, at AG København helst ville have været foruden Rutenka

Jesper Nøddesbo ved ankomsten til København torsdag aften. (Foto: Anthon Unger)
Jesper Nøddesbo ved ankomsten til København torsdag aften. (Foto: Anthon Unger)

En smule misfornøjelse var der at finde på den københavnske vestegn, da det europæiske håndboldforbund forleden omstødte karantæne til Sierhai Rutenka, så hviderusseren alligevel kunne spille kvartfinale i Champions League mod danskerne i aften.

Verdensstjernen var ellers spærret som følge af sin svinestreg på Nikola Karabatic, da spanierne sendte Montpelier ud i 1/8-finalen. Men spansk protest fik EHF til at kigge på episoden igen, og så fik Barcelona medhold.

- Det undrer os selvfølgelig lidt, at man kan give en spiller rødt kort og karantæne, og så trække den tilbage igen, sagde direktør Søren Colding. Men at flippe helt ud gad den tidligere fodboldspiller alligevel ikke.

Se også: Storspiller alligevel med mod AGK

Det ville Jesper Nøddesbo nu ellers nok kunne forstå.

Klassespiller
- Jo da. Jeg vil ikke gå i detaljer med EHF's beslutning. Men manden blev jo vist ud, og det medfører jo karantæne. Sådan er det jo. Men nu spiller Rutenka, og det er vi glade for. Han er en klassespiller, siger Nøddesbo drevent til Ekstra Bladet ved ankomsten torsdag.

Se også: Boldsen: Der bliver krig

Imens kan Boldsen, Jørgensen, Toft Hansen og de andre forsvarsspillere berede sig på et møde med én af Champions Leagues bedste spillere. Rutenka er noteret for 37 kasser, hvilket i Barca-regi kun overgåes af ungarske Laszlo Nagy med 50 mål.

I den sammenhæng er AG København dog suverænt sin modstander overlegen. Mikkel Hansen er næstmest scorende i turneringen med 79 mål, mens Niclas Ekberg og Gudjon Valur Sigurdsson har scoret 67 og 66 mål for den danske mesterklub.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere