AGK-direktør: Skuffende hvis vi taber

Søren Colding mener, AG København har et hold, der er mindst lige så godt som de forsvarende CL-mestre.

Selv om AG København deltager i Champions League for allerførste gang, og selv om modstanderen i turneringens kvartfinale er de forsvarende mestre FC Barcelona, er danskerne langt fra tilfredse med blot at være med.

Københavnerne er overbeviste om, at de har en god chance for at slå de prominente spaniere, og for direktør Søren Colding vil det være en kæmpeskuffelse, hvis holdet skulle ryge ud på tærsklen til finalestævnet Final4.

- Det er den kultur, vi har haft fra dag et i denne klub: Vi vil vinde hver eneste turnering, vi stiller op i. Vi er ikke tilfredse med bare at være med, og når vi møder Barcelona, vil vi også slå dem, siger Søren Colding.

- Jeg vil ikke sige, det vil være en fiasko, hvis vi ryger ud, men vi vil være ekstremt skuffede, for jeg mener, at vi har et hold, der er mindst lige så godt, lyder det fra direktøren.

En sejr over de forsvarende mestre vil løfte AG København op på det niveau, hvor Barcelona har befundet sig i årtier, og det vil give klubben det, den helt naturligt mangler: Erfaring fra den europæiske top.

- Kan vi nå til Final4, vil det være utroligt vigtigt for klubben og hele vores setup. Så kan vi se, at vi godt kan begå os på allerøverste niveau, siger Søren Colding.

- De har selvfølgelig som kluborganisation mere erfaring i at være i sådan en kamp, men vi har et hold, der har prøvet alt.

- Vi har spillere, der har vundet Champions League, stået i finaler, været med til det hele. Så på den front, synes jeg, vi er rigtig godt rustet til den udfordring, mener Colding.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere