Boldsen: Der bliver krig

Joachim Boldsen glæder sig til at tæve sine gamle holdkammerater fra Barcelona

Boldsen melder sig klar til at kæmpe til sidste blodsdråbe mod Barcelona. (Foto: Jakob Jørgensen/Polfoto)
Boldsen melder sig klar til at kæmpe til sidste blodsdråbe mod Barcelona. (Foto: Jakob Jørgensen/Polfoto)

Fredag går det løs i Parken, når den første af to kvartfinaler i Champions League spilles.

AG København tager imod de forsvarende Champions League-mestre fra Barcelona, og selv om Joachim Boldsen har den dybeste respekt for vennerne fra Barcelona, forventer han både krig på banen og sejr til hjemmeholdet.

Læs også:

Se også: Storspiller alligevel med mod AGK

- Jeg glæder mig til at møde mine gamle holdkammerater fra Barcelona, men der skal ikke herske tvivl om, at når kampen fløjtes i gang, er vi fjender for en time, lyder det fra Boldsen, der fortsætter:

- De skal mærke, at de er gæster, og at det her er vores bane. De skal ikke have ét sekunds ro på banen - hverken fra os eller tilskuerne. Hver en handling fra vores side skal gå på at slå dem.

Udover mødet med sine gamle holdkammerater glæder Joachim Boldsen sig også til at optræde foran et talstærkt og motiveret håndbold-publikum i Parken.

Læs også: AG København melder udsolgt i Parken

- Det bliver fantastisk at få mulighed for at spille foran 21.000 tilskuere i Parken. Det er ikke hverdagskost for en håndboldspiller, og det er noget, vi skal nyde. Ingen ved, om man kommer til at opleve sådan en kulisse igen, og jeg håber virkelig, at alle vil give os fuld opbakning.

Den prestigefyldte kamp spilles fredag kl. 2010. Kampen, der kan følges direkte på DR 1, bliver vist i både Europa, Mellemøsten og Asien.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere