AG København melder udsolgt i Parken

Håndboldklubben AG København har solgt alle billetter til CL-kvartfinalen mod FC Barcelona i Parken

Colding og Kasi har udsolgt (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Colding og Kasi har udsolgt (Foto: Claus Bjørn Larsen)

Der bliver fuldt hus i nationalarenaen, når AG København på fredag tager imod FC Barcelona i den første af to kvartfinaler i håndboldens Champions League mellem de to klubber.

- Vi er selvfølgelig både glade for og stolte over, at AG København nu står for den største Champions League-kamp nogensinde.

- Fraset små 300 ekstrapladser er der nu udsolgt, og der bliver en helt unik stemning i Parken, siger klubbens administrerende direktør Søren Colding i en pressemeddelelse.

Ifølge den københavnske mesterklub vil der være flere end 21.000 tilskuere til opgøret, hvilket er historisk i Champions League-sammenhæng.

Læs også:

Se også: Storspiller alligevel med mod AGK

Dog har AG København tidligere haft flere tilskuere på tribunerne i anden sammenhæng. Det skete under sidste års DM-finale mod Bjerringbro-Silkeborg, der blev overværet af over 30.000 tilskuere i Parken.

AGK-direktøren håber, at de mange tilskuere kan være med til at give københavnerne det afgørende stød, der vil bringe klubben videre til Final4.

- Et dansk hold i Final4 ville være historisk - det kan de 21.000 tilskuere hjælpe til med, at vi kan opnå.

- Vi lægger rammerne for en gigantisk sportsfest, men i sidste ende er det jo op til tilskuerne at give den fuld gas og sørge for et ægte Champions League-brag på tribunerne, siger Søren Colding.

Kampen bliver vist på tv i Europa, Mellemøsten og Asien. Den spilles fredag klokken 20.10.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere