Ekspert: Forstår at Lars blev sur

Århus-træner Erik Veje Rasmussen forstår, at Lars Christiansen blev sur på landstræner Wilbek, da han blev sendt ned på B-holdet

Kold luft mellem Wilbek og Lars Christiansen, da landstræneren så BSV slå Kolding forleden. (Foto: Claus Bonnerup)
Kold luft mellem Wilbek og Lars Christiansen, da landstræneren så BSV slå Kolding forleden. (Foto: Claus Bonnerup)

Da 40-årige Lars Christiansen blev sendt ned på B-holdet før landskampen mod Tyskland, hvor de danske europamestre skulle fejres i Herning, blev han sur og skuffet.

Helt forståeligt, mener Århus-træner Erik Veje Rasmussen, som også godt forstår at Lars Christiansen ikke havde lyst til at spille på B-holdet som optakt til den store EM-jubelkamp.

- Jeg tror ikke, jeg havde købt den med andetholdet i sådan en kamp. Jeg tror, jeg havde reageret som Lars, siger Erik Veje Rasmussen, der i mange år var en af de helt store stjerner på håndboldlandsholdet, i programmet Håndbolddebatten på TV2 Sport.

Ulrik Wilbek var onsdag aften på tribunen, da Lars Christiansen og Kolding tabte til BSV i slutspillet. Han talte dog ikke med Lars Christiansen og ville ikke forholde sig til landsholdsveteranens indsats.

Se også: Christiansen føler sig snydt af Wilbek

Landsholdsveteranen drømmer om at komme med til OL i London, men Wilbek skal skære truppen ned, og fløjspillerne er en af de positioner, hvor truppen formentlig beskæres.

- Man skulle have valgt en løsning, hvor Lars havde siddet på bænken, og så kunne Ulrik spille med sine 14 mand og så kunne Lars spille de sidste 20 minutter, 20 sekunder eller fire minutter, og så kunne han have fejret sammen med de andre, siger Erik Veje Rasmussen.

Se også: Kold luft mellem Lars C og Wilbek Læs også: Kold luft mellem Lars C og Wilbek

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere