Kold luft mellem Lars C og Wilbek

Der var ingen gensynsglæde mellem Lars Christiansen og Ulrik Wilbek i Silkeborghallen i aftes

Ingen venlige ord mellem Lars Christiansen og Ulrik Wilbek (siddende på tilskuerpladserne til højre for Lars C)
Ingen venlige ord mellem Lars Christiansen og Ulrik Wilbek (siddende på tilskuerpladserne til højre for Lars C)

Landstræner Ulrik Wilbek og landsholdskoryfæet Lars Christiansen talte ikke sammen, selv om de i aftes var under det samme tag og inden for få meters afstand ved afskedsforestillingen i den snart forhenværende Silkeborghallen.

Efter kampen ville Ulrik Wilbek ikke snakke om hverken Lars Christiansen eller de andre OL-emner fra Kolding og Bjerringbro-Silkeborg.

Se også: Bredsdorff: Lars C. er videre efter virak

Og Lars Christiansen ville ikke snakke med Ekstra Bladet, fordi vi har tilladt os at sætte spørgsmålstegn ved, om han var alene om at beslutte ikke at ville med på B-landsholdet ved langfredagens guldfest i Boxen i Herning.

Mr. 50 pct.
– Jeg udtaler mig ikke om spillernes præstationer ud fra en enkelt kamp. Det bliver den samlede pakke, som bliver afgørende, når jeg udtager mine OL-spillere, siger Ulrik Wilbek.

Se også: Christiansen føler sig snydt af Wilbek

Han havde ellers taget plads på første række til en medrivende og intens storkamp, hvor der blev kæmpet om hver eneste bold.

Landstræneren kunne som resten af de 2000 tilskuere se Lars Christiansen som mr. 50 pct.

Næste uges fødselsdagsbarn scorede to mål på fire forsøg fra fløjen.

Se også: Avis: Christiansen nægtede B-håndbold

Som straffekastskytte scorede den snart 40-årige Kolding-spiller på det første forsøg på landsholdskollega Niklas Landin, mens det andet forsøg blev sendt på overliggeren.

Derudover var Lars Christiansen stærkt savnet i forsvaret, så kampen endte for hans vedkommende i minus.

Ikke prangende
– Jeg har set de fleste kampe med Lars Christiansen i denne sæson, afslørede Ulrik Wilbek forleden efter andendagsgildet i Flensburg mod Tyskland.

Se også: Lars Christiansen sat af landsholdet

Derfor har landstræneren set, at venstrefløjen med den fornemste cv i dansk håndbold, f.eks. flest landskampe og rekord i mål, har haft ikke særlig prangende sæson.

Det er ellers blevet til masser af spilletid, fordi Koldings lynhurtige andenmand, ekslandsholdsspiller Boris Schnuchel, af nød, men med succes, har vikarieret på den modsatte fløj.

Han har på den forkerte plads overstrålet sin langt mere berømte holdkammerat, som efter påskeballaden nok også er rykket tre pladser bagud i kampen om at blive den tredje fløj ved OL i London.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere