Wilbek tester Danmarks OL-form mod Ungarn

De danske håndboldherrer skal møde Ungarn i to testkampe op til sommerens OL i London

Wilbeks tropper skal møde Ungarn i forberedelserne til OL. (Foto: Lars Poulsen)
Wilbeks tropper skal møde Ungarn i forberedelserne til OL. (Foto: Lars Poulsen)

Danmark skal møde Ungarn i to testkampe op til sommerens OL i London. Det oplyser Dansk Håndbold Forbund (DHF) på sin hjemmeside.

Landstræner Ulrik Wilbek skal finde frem til 14 spillere plus en reserve til sin OL-trup, og det sker blandt andet på baggrund af kampene mod Ungarn.

Det danske herrelandshold, som i januar vandt EM i Serbien, forbereder sig fra 25. juni til 3. juli til OL, og i den periode skal der spilles to kampe mod Ungarn.

- Ungarn var i mine øjne et af de mest spændende mandskaber ved EM i januar, hvor de blandt andet slog Frankrig og spillede uafgjort med såvel Spanien som Kroatien, siger Ulrik Wilbek til DHF's hjemmeside.

Læs også: Se også: Kold luft mellem Lars C og Wilbek Kold luft mellem Lars C og Wilbek

Kampene mod OL-deltageren Ungarn spilles lørdag 30. juni og søndag 1. juli i et dobbeltarrangement øst for Storebælt.

- De spiller en teknisk flot gang håndbold i et højt tempo og er helt sikkert et hold, det danske publikum vil fryde sig over at stifte bekendtskab med, vurderer landstræneren.

Ungarn sikrede sig billet til OL via kvalifikationskampe i Göteborg, hvor ungarerne gik videre sammen med Sverige, mens Brasilien og Makedonien røg ud.

Danmark og Ungarn har mødt hinanden i alt 30 gange og her er ungarerne statistisk overlegne, idet Ungarn har vundet 18 kampe mod 10 danske sejre og to gange uafgjort.

Danmark og Ungarn tørnede senest sammen i den polske by Kalisz i oktober 2007, hvor Ungarn vandt 30-29.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere