AGK vil sprænge rammerne for pauseunderholdning

Håndbolddrengene fra Vestegnen vil sætte nye standarder for underholdning til en sportsbegivenhed i Danmark

Søren Colding og Jesper Nielsen vil sætte nye standarder for pauseshows i Danmark. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Søren Colding og Jesper Nielsen vil sætte nye standarder for pauseshows i Danmark. (Foto: Claus Bjørn Larsen)

Man kan ikke beskylde Kasi-Jesper og Co.i AG København for at have små armbevægelser - og nu slår de, i hvert fald i følge dem selv, til igen.

Når Barcelona gæster AG Københavns låne-hjemmebane i Parken, bliver det ikke kun Team Kasis største opgave som håndbold-hold. Klubben vil nemlig også hæve barrieren for pauseunderholdning til en sportsbegivenhed - og her har AG København kigget mod Guds eget land, USA.

Se også: Bredsdorff: Lars C. er videre efter virak

- Vi har hentet stor inspiration i USA, hvor deres shows i forbindelse med de store kampe er en institution i sig selv. Det er det også ved at blive hos os, hvor vi blandt andet har haft kunstnere som Kato, Infernal, Pato, Johnson og Clemens til at optræde i pausen, siger administrerende direktør Søren Colding.

- Når vi spiller årets største kamp i Parken foran godt 21.000 tilskuere, skal der naturligvis også ske noget specielt på dét område. Derfor har vi allieret os med Universal Music, som sørger for at der både før kampen og i Halftime Showet bliver skruet helt op for musikunderholdningen.

I pausen bliver det Aura, der kommer med et kæmpe show.

Se også: EM-helt er klar til slutspil efter skade

Der er på nuværende tidspunkt solgt og reserveret mere end 18.500 billetter til Champions League-kampen. Den endelige kapacitet er lige over 21.000 tilskuere, hvilket betyder at der onsdag middag er færre end 2.500 billetter i salg.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere