EM-helt er klar til slutspil efter skade

Kasper Søndergaard pådrog sig en mindre knæskade i fredagens landskamp mod Tyskland, men han er klar igen

EM-vinderen Kasper Søndergaard ved endnu ikke, om han kan give den fuld gas i onsdagens slutspilskamp mod Århus Håndbold.

Fredag scorede Skjern-profilen to mål, da Danmark spillede uafgjort mod Tyskland i Herning.

Men Søndergaard måtte stå over i lørdagens anden testkamp mod Tyskland på grund af smerter i knæet, da han blev knæskadet under opvarmningen, og han frygtede, at skaden kunne være alvorlig.

Tidligere har Søndergaard døjet med et springerknæ, og det tog lang tid, før han kom sig helt over den skade. Knæskaden fra i lørdags er dog ikke så slem som frygtet.

- Jeg var ret nervøs, lige da det skete. Det føltes stort set, som da jeg blev knæskadet for halvanden års tid siden, hvor jeg døjede med det i ret lang tid.

Se også: Søndergaard skadet igen

- De sidste par dage har hjulpet på det, og jeg har fået behandling af fysioterapeut, siger Søndergaard til DR Sporten.

Søndergaard satser på at kunne spille onsdagens slutspilskamp mod Århus Håndbold.

- Det er stensikkert, at jeg prøver at spille i morgen. Om jeg så kan fuldføre, det ved jeg ikke endnu. Jeg har ikke fået testet knæet ordentligt. Jeg vil hellere vente til i morgen, og så håber jeg, at jeg kan spille.

- Hvis vi taber i morgen mod Århus, så er vores chancer stort set udspillet, så jeg vil utrolig gerne spille og forhåbentlig være med til at vinde over Århus, siger højrebacken.

Søndergaard var med til at vinde EM i januar, og han er også udtaget til bruttotruppen til OL, men endnu spekulerer han ikke på sommerens OL-slutrunde.

- Jeg tænker ikke på OL lige nu. For det første er jeg ikke udtaget, og for det andet vil jeg gerne gøre mit arbejde færdigt i Skjern, inden jeg begynder at tænke på OL, siger Søndergaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere