Avis: Christiansen nægtede B-håndbold

Wilbek og Christiansen er på kollisionskurs, efter at veteranen nægtede at stille op for B-landsholdet fredag

Lars Christiansen ville ikke spille på det danske B-landshold. (Foto: Lars Poulsen)
Lars Christiansen ville ikke spille på det danske B-landshold. (Foto: Lars Poulsen)

Den danske landskamprekordholder i håndbold, Lars Christiansen, er på kollisionskurs med landstræner Ulrik Wilbek, efter at veteranen torsdag nægtede at stille op for det danske B-landshold i fredagens landskamp mod Tyskland.

Det skriver Jyllands-Posten lørdag.

Venstrefløjen har den seneste måned været klar over, at han indgår i en gruppe på seks spillere, der på skift skal sidde over. Skader gjorde imidlertid, at der ikke var seks oversiddere, men kun tre, og det fik ifølge avisen veteranen til at føle sig vraget.

Læs også:

Se også: Wilbek: Lars er ikke blevet fyret

Samtidig begyndte medier at skrive, at Lars Christiansen var sat af holdet, selv om der i landsholdsledelsens øjne blot var tale om en planlagt rotation mellem spillerne.

Derfor meddelte Dansk Håndbold Forbund torsdag aften, at Lars Christiansen alligevel ikke skulle spille på B-landsholdet, fordi hans placering på det næstbedste hold havde medført stor medieinteresse.

- Det fremstod i medierne, som om Lars var sat af, hvilket jo ikke er rigtigt. Det gik ham meget på og endte i en situation, der var svær at håndtere for ham, siger landstræner Ulrik Wilbek til Jyllands-Posten.

Læs også:

Se også: Farce om Lars Christiansen

Torsdag aften var Christiansen ifølge avisen tæt på helt at forlade landsholdslejren i Herning og erklærede samtidig, at han under ingen omstændigheder ville stille op på B-landsholdet.

Manden med 337 landskampe var slet ikke at finde i Jyske Bank Boxen, da landsholdskollegerne fredag spillede uafgjort mod Tyskland.

Efter avisens oplysninger skulle han dog fortsat være med i planerne til kampen lørdag eftermiddag i Flensborg mod samme modstander.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere