Farce om Lars Christiansen

På grund af pressens skriverier skal Lars Christiansen alligevel ikke spille på håndboldherrernes B-landshold

Lars Christiansen flyttes tilbage til A-landsholdet. (Foto: Lars Poulsen)
Lars Christiansen flyttes tilbage til A-landsholdet. (Foto: Lars Poulsen)

Degraderingen af landsholdskoryfæet Lars Christiansen har udviklet sig til at blive en ren farce.

Efter lang skærtorsdag har landstræner Ulrik Wilbek pludseligt giver den 40 årige venstrefløj fri, så denne ikke skal nedværdige sig til at spille forkamp på B-landsholdet ved de danske europamestres store guldfest i Boxen i Herning.

Lars Christiansen var sammen to andre OL-truppen, den anden europamester Mads Christiansen samt målmand Søren Rasmussen ellers med i en rotationsordning for at give alle fra OL-bruttotruppen en chance for at vise deres værd.

Læs også:

Lars Christiansen er ikke med, når europamestrene spiller mod Tyskland. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Lars Christiansen sat af landsholdet

- Set isoleret i forhold til Lars Christiansen har denne disposition afstedkommet uforholdsmæssigt stor medieinteresse - og i det lys, samt set i forhold til, hvor Lars i øvrigt står i sin karriere, mener jeg ikke, det vil være i nogens interesse at fastholde Lars’ medvirken på B-landsholdet, hvorfor han sidder over i kampen i Herning, siger Ulrik Wilbek i en pressemeddelelse.

Som planlagt træder Lars Christiansen i aktion lørdag på sin gamle hjemmebane i Flensburg, når Danmark spiller andendagsgilde mod Tyskland.

0 kommentarer
Vis kommentarer