Dansk nederlag i Tyskland

B-landsholdet tabte også den anden kamp mod Tyskland

Lasse Svan Hansen var med på B-landsholdet og scorede to gange. (Foto: Claus Bonnerup)
Lasse Svan Hansen var med på B-landsholdet og scorede to gange. (Foto: Claus Bonnerup)

FLENSBORG (ekstrabladet.dk): Det blev lige ved og næsten for de danske reserver mod Tysklands ditto i andendagsgildet i Campushalle i Flensburg.

Et par dumme fejl i slutfasen blev dyre, og hjemmeholdet kunne trække sig tilbage med en sejr på 28-26 efter 14-10 ved pausen. B-landsholdet tabte også til Tysklands B-landshold fredag i Herning.

Da kampen fortsat vippede, tabte en helt fri Stefan Hundstrup i et kontraangreb bl.a. et udkast fra europamesteren Marcus Cleverly.

Læs også:

Se også: Ren dansk hat og briller

I en god slutspurt var Danmark anført af en velskydende Morten Olsen ellers i gang med at æde sig ind på hjemmeholdet, som langt ind i kampen førte med seks mål.

Morten Olsen, Hannover Burgdorf, blev dansk topscorer med otte mål, mens Nordsjællands Nikolaj Koch-Hansen for anden kamp i træk skød godt og scorede fem gange.

Udover Marcus Cleverly var også Lasse Svan Hansen med som led i den nye rolationsordning. Flensburg-højrefløjen scorede to gange i første halvleg, hvorefter Tvis' Patrick Wiesmach overtog tjansen på højre fløj.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere