Wilbek: Lars er ikke blevet fyret

- Selvfølgeligt har jeg bemærket, at Lars Christiansens evt. OL-deltagelse er blevet et diskussionsemne, siger landstræneren efter degradering af koryfæet til B-holdet

Ulrik Wilbek har sendt Lars Christiansen ned på B-holdet. (Foto: AP)
Ulrik Wilbek har sendt Lars Christiansen ned på B-holdet. (Foto: AP)

Degraderingen af anfører Lars Christiansen til plads på B-landsholdet ved langfredags store guldfest i Boxen i Herning er ikke en fyreseddel.

Det påstår landstræner Ulrik Wilbek.

Selv om det snart 40-årige landsholdskoryfæ virkede lidt mismodig over at befinde sig blandt reserverne under torsdagens første træning, har manden med både landskampsrekord og målrekord faktisk kendt til beslutningen i et stykke tid.

Uanset hvad landstræneren siger, kan Lars Christiansen have spillet sin sidste landskamp på dansk grund, fordi der i skrivende stund ikke er planlagt yderligere hjemlige landskampe inden OL i London.

Der er dog et hængeparti med Argentina om to kampe omkring 1. juli.

- Jeg skal kun bruge tre fløje, og Lars Christiansen vil da også være tilbage på holdet i returkampen i Flensburg, hvor Lasse Svan Hansen til gengæld skal spille på B-landsholdet, siger Ulrik Wilbek.

- Selvfølgeligt har jeg bemærket, at Lars Christiansens evt. OL-deltagelse er blevet et diskussionsemne, og det er helt fint med mig, fordi sådan er sportens verden.

- Jeg har ikke truffet beslutningen for at komme med mit bidrag.

- Der er altså ingen dramatik i den historie, fordi vi bl. a. i princippet ikke længere har en anfører, siger Ulrik Wilbek, som har tænkt sig, at den nye ’alderspræsident’ Kasper Nielsen skal overtage tjansen med at løbe forrest ind i Boxen til håndboldfolkets store hyldest.

Udover Lars Christiansen kommer en anden europamester, Tvis/Holstebros Mads Christiansen, til at følge festen fra tilskuerpladserne. Han er også degraderet.

0 kommentarer
Vis kommentarer