Hal-forvirring i AG København

Rødglødende regnemaskine: AG København overvejer Parken, Herning og Malmø i eventuel kvartfinale

Mikkel Hansen i nærkontakt med den måske kommende AG København-spiller Kim Andersson i søndagens kamp mod Kiel, der blev afviklet i Brøndby-Hallen. (Foto: Jens Dresling)
Mikkel Hansen i nærkontakt med den måske kommende AG København-spiller Kim Andersson i søndagens kamp mod Kiel, der blev afviklet i Brøndby-Hallen. (Foto: Jens Dresling)

Kapaciteten i Brøndby (5.600) rækker ikke, når AG København skal danse med de store drenge i Champions League.

De danske mestre holder fast i deres normale hjemmebane i ottendedelsfinalen mod Sävehof - og der er stort set allerede udsolgt - men hvis styrken som forventet rækker til en plads i kvartfinalen, skiftes sandsynligvis rammer.

Regnemaskinen er rødglødende på Vestegnen, og i spil er bl.a. Parken, hvor der i sidste sæson var nærmest surrealistiske 36.000 tilskuere til DM-finalen mod BSV.

Læs også:

Se også: AGK-direktør vil fylde busser til Sverige

- Med banen trukket ned i den ene ende, kan 22-25.000 tilskuere få en god oplevelse. Det er også en mulighed, at vi vælger at spille i Herning eller Malmø.

- Vi er ved at undersøge økonomien i det, og hvad der kan lade sig gøre rent praktisk, siger klubejer Jesper 'Kasi' Nielsen til Ekstra Bladet.

Læs også:

Se også: Sävehof-direktør: Vi har ikke en chance

I både Herning og Malmø er der godt dobbelt så mange sæder som i Brøndby.

Jesper Nielsen kalkulerer med, at modstanderen bliver Barcelona, Atletico Madrid eller HSV Hamburg, hvis Sävehof elimineres.

Alle tre puljevindere er 'danskerklubber' med henholdsvis Jesper Nøddesbo, Nikolaj Markussen og Hans Lindberg på holdkortet.

- Det er tre meget attraktive modstandere - men også modstandere, vi kan slå over to kampe, lyder Jesper Nielsen´s vurdering.

Læs også:

Se også: Glad Hvidt: Vigtigt med kort rejse

Efter det drønende - men angiveligt som følge af etableringsfasen planlagte - underskud på 45 mio i sidste regnskabsår, går forretningsmanden 'Kasi' benhårdt efter balance. Og i næste ombæring betydeligt overskud.

- Derfor er økonomien afgørende for valg af spillested i en eventuel kvartfinale, betoner han.

Hvis AG København går hele vejen og indfrier drømmen om Final 4 i Köln, ringer kasseapparatet.

- Det vil give ca. fem mio i ekstra indtægt, hvis vi kommer blandt de sidste fire hold. I givet fald vil det betyde, at vi kan komme ud med overskud et år tidligere end beregnet, påpeger Jesper 'Kasi' Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer