Sävehof-klynk preller af på AGK-direktør

Det passer AGK-direktør Søren Colding rigtig godt, at det svenske hold Sävehof vil påtage sig underdog-rollen

Mikkel Hansen og co. skal møde svenske Sävehof i ottendedelsfinalerne i Champions League. (Foto: Jens Dresling)
Mikkel Hansen og co. skal møde svenske Sävehof i ottendedelsfinalerne i Champions League. (Foto: Jens Dresling)

Der var glæde hos AG København, da tirsdagens lodtrækning til Champions Leagues 1/8-finaler parrede københavnerne med svenske Sävehof. Men i modstanderlejren var stemningen stik modsat. Svenskerne giver op på forhånd.

- AGK er storfavoritter. Det bliver et godt skandinavisk møde med mange tilskuere, men selvfølgelig kender vi vores plads. Vi kan ikke slå dem. Det er umuligt. Men vi vil sørge for en god kamp.

- AGK har de bedste danske spillere, de bedste svenske spillere og en svensk træner - kan det blive meget bedre? Nej, siger direktør i Sävehof Stefan Albrechtson.

Læs også:

Se også: Sävehof-direktør: Vi har ikke en chance

Men hos københavnerne lader man sig ikke påvirke af svenskernes opgivenhed.

- Jeg tror, de underspiller deres rolle i allerhøjeste grad. Jeg har set dem en del gange i løbet af efteråret, og de har mange rigtigt dygtige unge spillere, som selvfølgelig gerne vil vise sig frem for at komme videre i deres karriere.

- De har vundet over Zagreb på hjemmebane. Det gør man ikke bare, hvis man ikke kan noget som helst. Så har man altså et dygtigt hold, siger AGK-direktør Søren Colding.

Læs også:

Se også: AGK-direktør vil fylde busser til Sverige

Men meget karakteristisk for det københavnske storhold har de ingen problemer med at påtage sig favoritrollen.

- De tager rollen som underdog - og det er fint nok for os. Vi ved godt, hvad vi går ind til. Vi er favoritter, vi skal vinde, og det har vi ingen problemer med at tage på os. Men de er ikke så dårlige, som de umiddelbart selv gør sig, siger Søren Colding.

Til gengæld håber AGK-direktøren, at de mange kommentarer inden tirsdagens lodtrækning om, at Sävehof var AG Københavns drømmemodstander, kan løfte stemningen i opgørene mod nabolandet.

Læs også:

Se også: Glad Hvidt: Vigtigt med kort rejse

I hvert fald har AGK planer om at få mange fans til at krydse Øresund for at bakke op.

- Jeg forventer, at vi fylder en masse busser og tager til Göteborg og forhåbentlig får en fantastisk oplevelse og et rigtigt godt udgangspunkt for returkampen, siger direktøren.

Første kamp spilles i Sverige i perioden 14.-18. marts 2012.

0 kommentarer
Vis kommentarer