Håndbold-krisemøde i tynd tråd

DHF-formandens planlagte audiens med IHF-præsidenten er ramt af fly-aflysninger, og er i fare for en aflysning

Formanden for Dansk Håndbold Forbund, Per Bertelsen, har indtil videre måttet udsætte tirsdagens planlagte audiens hos den almægtige IHF-præsident Hassan Moustafa.

Årsagen er fly-aflysninger, forårsaget af en strejke blandt lufthavnspersonalet i Frankfurt.

- Mit oprindelige fly blev aflyst, og selv om der blev knoklet med sagen indtil ved 23-tiden mandag, lykkedes det ikke at finde en anden mulighed for at komme til Basel.

Se også: OL-skandalen: DHF i audiens hos IHF-præsidenten

- Der er cancelled (annulleret, red.) hele fire fly til den schweiziske by, hvor IHF har hovedkvarter. Heller ikke fra Hamburg har det desværre været muligt at komme til byen via Frankfurt, Amsterdam eller Paris, siger Per Bertelsen til ekstrabladet.dk.

Han er grundigt træt af situationen, fordi et personligt møde med Hassan Moustafa angiveligt langtfra er enkelt at arrangere.

Se også: Danmark vil slås mod skandale-seedning

- Nu må jeg kontakte IHF og måske forsøge at finde en afgang senere på dagen.

- Men her tirsdag morgen ved jeg altså ikke, om mødet med præsidenten må aflyses. Hvis det sker, vil vi naturligvis prøve at finde en anden termin, lyder det fra Per Bertelsen.

Det eksklusive besøg hos den egyptiske IHF-boss er planlagt grundet verdensforbundets efter dansk opfattelse stærkt usportslige seedning af Danmarks europamestre til OL i London.

0 kommentarer
Vis kommentarer