Kolding: Vi når ikke AGK

Med syv point op til AGK affinder KIF Kolding sig med en andenplads i Herre Håndbold Ligaen

AGK er for langt foran - lige nu(Foto: Claus Bonnerup)
AGK er for langt foran - lige nu(Foto: Claus Bonnerup)

Trods en sejr over Aalborg Håndbold i lørdags og dermed en klar andenplads i Herre Håndbold Ligaen har KIF Kolding ikke planer om at komme helt til tops og slå AGK af førsteplads-pinden.

- Jeg tror, vi må glæde os over at kunne række ud efter en andenplads. Vi har stadig travlt med at slibe knivene, og vi har stadig muligheder i vores spil, og det er det, vi vil arbejde med i de kommende uger, siger Kolding-træner Peter Bredsdorff-Larsen.

Se også: Lars Christiansen: Vi var de bedste i dag

Landsholds- og Kolding-fløjen Lars Christiansen er ikke lige så tilfreds med andenpladsen, men erkender, at det handler om at være realist.

- Det har ikke noget at gøre med, om vi har intentioner om at nå AGK. Selvfølgelig har vi det.

- Men man er også nødt til at være realist. Jeg vil godt se, hvordan de skal tabe syv point. Det, tror jeg ikke, kan lade sig gøre. Derfor tror jeg ikke, vi kan nå AGK lige nu, siger han.

Se også: KIF Kolding tryner Aalborg i Gigantium

I stedet handler det for Lars Christiansen og resten af Kolding-mandskabet om at holde fast i andenpladsen, der giver tre point med til DM-slutspillet i Herre Håndbold Ligaen.

- Nu ligger vi nummer to. Det er den placering, vi går efter at se, om vi kan beholde. Det betyder meget i forhold til de kommende kampe, siger den 39-årige venstrefløj, der ikke vil afvise, at Kolding kan nuppe DM-titlen fra AGK.

- Vi kan måske nå dem i slutspillet, når vi når dertil. Og det er også det vigtigste, tilføjer han.

AG København har 37 point efter 21 kampe, mens KIF Kolding har 30 point. Tredjepladsen tilhører i øjeblikket Bjerringbro-Silkeborg med 28 point.

0 kommentarer
Vis kommentarer