AGK-træner efterlyser hjælp

De kunne ikke være tre om at styre træningen i storklubben AG København, men en enkelt assistent er ønsket

AG København har brug for en assistenttræner, mener den nuværende cheftræner. (Foto: Thomas Lekfeldt)
AG København har brug for en assistenttræner, mener den nuværende cheftræner. (Foto: Thomas Lekfeldt)

De startede to. Så blev de tre. Og nu er de en.

Trænersituationen hos AG København har været turbulent i indeværende sæson, hvor Søren Herskind og Klavs Bruun Jørgensen forlod klubben til fordel for svenske Magnus Andersson.

Men sidstnævnte kunne godt have tænkt sig at få det til at fungere med tre trænere, og han kunne også godt tænke sig at få en assistenttræner til næste sæson.

- Absolut. Jeg kunne absolut godt tænke mig, at vi var flere om det.

- Jeg synes, det var lidt synd, at vi ikke kunne få det til at fungere med Klavs og Søren. Måske skal man til næste gang gøre det lidt anderledes - man må have en form for hierarki.

- Jeg er bestemt ikke bange for at gå ind i et samarbejde med flere trænere. Absolut ikke. På det her niveau og med den her belastning, så kræver det måske, at man er flere, siger Magnus Andersson.

Henrik Toft Hansen, der er stregspiller i AG København, mener også, at træneren kunne bruge en assistent - især til forsvarsspillet.

- Det er klart, at han godt kunne bruge en assistent en gang imellem for at bevare overblikket i de vigtige kampe, men der er så mange rutinerede spillere på holdet, som han kan supplere med, så det er ikke nødvendigt.

- Angrebsmæssigt er han især godt med, men han var heller ikke den store forsvarsspiller, da han selv spillede håndbold. Han har sine idéer i forsvaret, og sammen med Boldsen og Jørgensen får de det suppleret rigtig godt, siger Henrik Toft.

Magnus Andersson er enig i sin stregspillers vurdering af vigtigheden af de rutinerede kræfter på AGK-mandskabet.

- Jeg er alene, og på den måde er der ikke så mange at snakke med, men jeg synes, jeg har mange gode assistenter på holdet og mange rutinerede spillere, siger han.

Se også:

Se også: AGK: Vi vil møde Sävehof i 1/8-finalen

0 kommentarer
Vis kommentarer