Kiel-stjerne: AG kan nå langt

Daniel Narcisse erkender, at AG København har gode chancer i Champions League

Olafur Stefansson tackles af Daniel Narcisse og Henrik Lundström. (Foto: Jens Dresling)
Olafur Stefansson tackles af Daniel Narcisse og Henrik Lundström. (Foto: Jens Dresling)

BRØNDBY (ekstrabladet.dk): Det kan ende i den rene triumf for AG Københavns danske mestre i Champions League.

Efter 24-24 mod THW Kiel søndag synes Magnus Anderssons tropper at stå stærkt i kampen om at nå Final4 - finalestævnet i Champions League mellem turneringens fire bedste mandskaber.

Det mener én af dagens modstandere fra Tyskland, franske Daniel Narcisse.

- De har et godt hold med mange stjernespillere. Og fortsætter de, som de har gjort hidtil i turneringen, så mener jeg, at vi kommer til at møde dem igen i Köln, sagde Kiel-stjernen efter kampen til ekstrabladet.dk.

Han havde selv en vigtig andel i tyskernes point med et par vigtige indhop og scoringer, der viste, at han tilhører den absolutte verdenselite.

- Det var en meget hård kamp. Vi kom som favoritter og lagde bedst ud. Men danskerne i denne flotte kulisse bed godt fra sig. Og da vi var nede med to mål igen i 2. halvleg vidste vi, at det var nu, vi skulle med. Men det var svært, for både forsvar og deres to målmænd gjorde det utrolig godt, sagde Narcisse.

- Vi er glade for og lettede over at have vundet gruppen. Det skulle gerne give en bedre lodtrækning nu. Så håber jeg, at det samme sker for Kopenhagen, sagde han på et flydende tysk med et smil.

Champions League, gruppe D, mænd:

AG København-THW Kiel 24-24 (11-11).

AG København: Gudjon Valur Sigurdsson 8, Mikkel Hansen 6, Niclas Ekberg 4 (2), Henrik Toft Hansen 2, Olafur Stefansson 2, Snorri Gudjonsson 2.

THW Kiel: Momir Ilic 5 (5), Marcus Ahlm 4, Filip Jicha 4, Kim Andersson 3, Henrik Lundström 3, Daniel Narcisse 2, Christian Sprenger 2, Aron Palmarsson 1.

Udvisninger: AG København 3, THW Kiel 2.

Tilskuere: 5.600.